L-a dat de gol propriul comportament

Un adolescent de 17 ani, din Vulcan, care încerca să se ascundă pentru a scăpa de internarea într-un centru de reeducare, a fost prins în Deva.

Comportamentul minorului i s-a părut suspect unui jandarm, aflat în timpul liber, care l-a văzut în parcarea blocului în care locuieşte. Jandarmul şi-a sesizat colegii pentru a le comunica locul în care se afla suspectul. O echipă de jandarmi s-a deplasat la locul indicat, iar în urma verificărilor s-a stabilit că adolescentul avea pe numele lui un ordin de urmărire emis de IPJ Hunedoara pentru tâlhărie. Acesta a fost predat poliţiştilor. Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, comisarul Bogdan Niţu, tânărul de 17 ani avea mandat de internare într-un centru de reeducare dat de Judecătoria Petroşani în 24 noiembrie, fiind condamnat la un an şi patru luni de închisoare pentru tâlhărie. Tânărul a fost dus la Centru de reeducare din Buziaş, judeţul Timiş. (N. Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Mărfuri în valoare de peste 600.000 de lei, confiscate de inspectorii antifraudă

În 24 şi 25 noiembrie, inspectorii antifraudă din cadrul Direcţiei Regionale Antifraudă 5 Deva au identificat în Punctul de trecere...

O elevă din Deva, participantă la Concursul Internaţional „Podul Chinezesc”

În Beijing şi alte regiuni din China a avut loc a 10-a ediţie a Concursului internaţional „Podul chinezesc”, la care...

Comunicat de presă: Expoziţie cu vânzare de carte la Biblioteca Judeţeană

Începând cu data de 4 decembrie 2017, una dintre cele mai mari librării on-line din România, OKIAN.ro, îşi va prezenta

Închide