Actualitate

L-a confundat cu un fazan și l-a împușcat

Un bărbat, în vârstă de 49 de ani, a fost împușcat în timpul unei partide de vânătoare, organizată, sâmbătă, în zona localității Beriu. Bărbatul fă­cea parte dintr-un grup aflat la vâ­nă­toare de fazani, vulpi și șacali.

La spital, în stare stabilă
Unul dintre vânători a tras un foc de armă spre un fazan și l-a rănit acci­dental, cauzându-i plăgi prin împuș­care cu alice la nivelul brațului, a u­mă­rului drept și a feței. Victima a fost trans­­portată la spital în stare stabilă. Potrivit IPJ Hunedoara, în data de 28 ianuarie, în jurul orei 13.00, Poliția municipiului Orăștie a fost sesizată cu privire la fap­tul că, în cadrul unei ac­țiuni de vână­toare organizată pe fon­dul de vâ­nă­toare Beriu, ar fi fost rănit prin îm­puș­care un membru vânător par­ticipant.
„Echipa operativă formată din po­li­țiști ai Serviciului Arme, Explozivi, Subs­tanțe Periculoase Hunedoara și ai Ser­viciului Criminalistic, în urma cer­ce­tărilor la fața locului, a stabilit faptul că, în cadrul acțiunii de vânătoare organi­zate în baza unei autorizații emise pen­tru recoltarea de fazani, vulpi și șacali, la care au participat 13 membri vânători și un candidat, unul dintre vânătorii parti­cipanți, un bărbat în vârstă de 47 de ani, a efectuat un foc de armă cu arma deținută legal, la vederea unui exem­plar din specia fazan, ocazie cu care l-a rănit în mod accidental prin îm­pușcare pe un alt participant la vâ­nă­toare, cauzându-i plăgi prin împușcare cu alice la nivelul brațului, a umărului drept și a feței. Bărbatul rănit, în vârstă de 49 de ani, a fost transportat la Spi­talul Ju­deţean din Deva. „În urma cercetărilor efectuate la fața locului, au fost prele­vate probe materiale și a fost ridicată arma și muniția persoanei care a efec­tuat focul de armă ce a condus la răni­rea bărbatului de 49 de ani. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de vă­tămare corporală din culpă”, a in­format IPJ Hunedoara.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura