Karatiştii din Petroşani se pregătesc acum în sală

După mai multe luni de pregătire afară, karatiştii de la CSM Jiul Petroşani, coordo­naţi de Alina şi Radu Polifronie, se pregătesc acum în sală. Totul ca urmare a aprobării venite de la MTS care a permis accesul spor­tivilor de la secţiile de lupte, judo, karate, sau de la disciplinele de contact, să se pregă­tească pentru viitoarele competiţii, în sălile de antrenamente.
Radu Polifronie, care este şi directorul CSM Jiul Petroşani, a declarant că „sportivii de la secţia de karate s-au mutat cu antrena­men­tele în sală. Nu mai fac antrenamente în aer liber, ci în sală, respectând normele medi­cale” .Oficialul a mai precizat că se lucrează doar cu grupele de performanţă.
Recent revenit de la Bucureşti, unde a par­ti­ci­pat la Adunarea Generală a FR Fotbal, a decla­rat: „A fost o experienţă reuşită, am avut multe de învăţat. Nu las karatele pentru fotbal, doar mă concentrez mai mult pe fotbal, având în ve­dere că la noi nu avem competiţii. Vreau să fa­cem un lucru de calitate, chiar dacă nu ies în faţă la stadion. Mă implic”, a spus Radu Polifronie.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.