Sport

KARATE WUKF. Jocurile Europene Universitare 2022

Orașul Lodz, din Polonia, este gazda Jocurilor Europene Uni­ver­sitare, cea mai mare competiție aca­demică multisportivă orga­ni­zată în Europa.
România este reprezentată la acest eveniment de 12 sportivi la karate, 11 legitimați în cadrul Fe­de­rației Române de Karate și unul la SKDUN: Ana Maria Stănucă și Andrei Nedelcu (ambii în probele de kata individual), în probele de kumite vor evolua la individual Ana Luiceanu, (cat. -50kg), Mădălina Constantin (cat. -55kg), Miruna Mălăuță (cat.-61kg), Flavia Gabriela Mureșan (cat.-68kg) și Raluca Tocoaie (cat.+68kg) la feminin și Radu Bucur (cat.-60kg), Andrei Surlaru Andrei (cat. -67kg), Robert Fekete (cat.-75kg), Robert Minea (cat.-84kg) și Nicolae Stanciu (+84kg) la masculin.
În întrecerea echipelor, România va fi reprezentată la feminin de echipa de kumite, alcătuită din Ana Luiceanu, Miruna Mălăuță (foto) și Flavia Gabriela Mureșan, iar la mas­culin de Radu Bucur, Andrei Surlaru, Robert Fekete și Robert Minea.
Singura sportivă din județul nos­tru, participantă la aceste în­treceri, este Miruna Mălăuță, legitimată la CSM Petroșani.