Kaiac canoe. Devenii, medaliaţi la Regata Porţile de Fier 2019

Nicolae Gavrea

Sportivii de la secţia de kaiac-canoe a LPS Cetate Deva, pregătiţi de prof. Alexandru Mureşan, continuă seria succeselor înregistrate în acest an competiţional.

Prezenţi la întrecerile de la Regata Porţile de Fier, desfăşurată la finalul săptămânii trecute la Orşova, sportivii din Deva s-au întors acasă cu o salbă de medalii. Au participat la competiţia de la Orşova sportivi din Republica Moldova, de la cluburile din vestul ţării, Arad, Timişoara, Orşova, dar şi de la Bascov, Piteşti, Alexandria, Dinamo Bucureşti.
Sportivii deveni au cucerit un total de 27 de medalii, din care 11 de aur, şase de argint şi 10 de bronz. La finalul întrecerilor pentru aceste rezultate, echipa clubului devean a fost răsplătită şi cu marele trofeu oferit de către organizatori delegaţiei cu cele mai multe puncte realizate la aceste întreceri.
Felicitări sportivilor Nadia Haidar Larisa Răileanu, Sara Trif, Mihai Saicean, Alexandru Miheţ, Alexandru Ioan Mureşan, Bogdan Oprean şi Andrei Negruţ, cei care au reprezentat cu cinste culorile clubului din Deva şi care se pregătesc pentru Campionatele naţionale programate ca de obicei la Piteşti. Până atunci, la finalul acestei luni, pe Lacul Cinciş, în perioada 28-30 iunie se vor desfăşura întrecerile ediţiei din acest an a competiţiei dotate cu Cupa CN Hunedoara.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare