Juniorii de la CFR Simeria, învingători încă o dată în faţa Orăştiei

20 septembrie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Echipele de juniori Under 17 şi Under 19 de la CFR Simeria au câştigat duelurile cu trupele similare ale clubului Dacia Orăştie, din cadrul etapei preliminare a campionatului naţional. La fel ca şi în tur, cele două grupări feroviare au învins categoric, dar nici una nu mai are şanse de calificare în Liga Elitelor.

Al treilea succes pentru juniorii Under 17
În partida juniorilor Under 17, CFR Simeria a câştigat cu 5-1, obţinând a treia victorie din acest sezon. În clasament, echipa lui Ciprian Pepenar ocupă locul 4, cu 9 puncte, la mare distanţă de liderul ACS Poli Timişoara, care are 19 puncte, cu trei etape înaintea finalului acestei competiţii. Dacia Orăştie nu a acumulat nici un punct, ocupând ultimul loc al seriei.

Simeria va primi vizita liderului
La juniori Under 19, CFR Simeria s-a impus cu 5-2 şi a urcat o poziţie în clasament, ocupând locul 2, cu 12 puncte. Seria este dominată de ACS Poli Timişoara, care conduce ierarhia cu maximum de puncte, 21. Dacia Orăştie încheie plutonul, cu doar două puncte acumulate. În runda viitoare, CFR Simeria va primi vizita celor de la ACS Poli Timişoara iar Dacia Orăştie va evolua în deplasare, pe terenul celor de la LPS Banatul Timişoara. (Ovidiu Mănăstire)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Luptă în trei pentru şefia Ligii a V-a

Grupările Măgura Pui, AS Sântămăria Orlea şi Unirea General Berthelot sunt singurele echipe care au maximum de puncte după disputarea...

Marcos Angulo: „Sunt mândru de jucătorii mei!”

După prima mare victorie a sezonului, 6-2 pe terenul lui United Galaţi, Autobergamo a devenit lider solitar în clasamentul Ligii...

Bulina neagră 20.09.2017

Lucia Eugenia Halasz, femeie din Lupeni

Închide