Judoka din Deva, la FOTE şi la Cupa Europei

16 iulie 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

România va miza la Festivalul Olimpic al Tineretului European, ce se va desfăşura la Baku între 21 şi 27 iulie, pe 12 sportivi judoka, şase fete şi şase băieţi.
Aceştia sunt Iasmina Covaciu, Georgiana Hagianu, Florentina Ivănescu, Georgiana Miler (foto stânga), Anne Marie Brebinaru (ambele din centrul din Deva), Alexandra Paşca, respectiv, Ionuţ Botofei, Alex Creţ, Ioan Dziţac, Robert Matei, Vlad Topală şi David Fodor.
Unii dintre ei sunt deja medaliaţi în competiţiile europene ale categoriei, dar toţi ştiu că în Azerbaidjan pot face primul pas cu dreptul în lumea olimpică.
Pe de altă parte, la finalul acestei săptămâni, o delegaţie de sportivi juniori U 21 vor participa la întrecerile Cupei Europei care se vor desfăşura la Praga.
România va fi reprezentată de Paraschieva Şincari, Cătălina Topală şi Alina Jorovlea (toate legitimate la SCM Deva, însoţite de prof. Doru Bucătaru) la feminin, iar la masculin de juniorul Ilie Alexandru, legitimat la LPS Cetate Deva. Ilie Alexandru (foto dreapta), pregătit de către prof. Dan Gârbovan, este la prima lui participare internaţională şi speră într-un rezultat bună în competiţia de la Praga.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Fapte, nu vorbe! Licitaţie pentru introducerea apei potabile în zona turistică Pasul Vîlcan

Proiectul de introducere a apei potabile în zona turistică Pasul Vîlcan intră în linie dreaptă după ce, operatorul de apă...

Pacienţii falşi, infiltraţi în spitale

Ministrul Sănătăţii a informat că un angajat al unui spital din România a fost deja dat afară cu metoda pacientului...

Bulina neagră, 17.07.2019

Kalanyos Arpad, cetăţean din Hunedoara Pentru că a fost trimis în judecată sub acuzaţia de ultraj şi tulburarea liniştii şi...

Închide