JUDO. Revine acasă cu medalia de aur

Sala Polivalentă din Poiana Brasov a fost gazda ediţiei din acest an a întrecerilor in­di­viduale şi pe echipe din cadrul Campio­na­tului naţional de judo adresat sportivilor sub 21 de ani, mai precis a cadeţilor din ţară. La competiţie au fost prezenţi 120 de sportivi fete şi băieţi, inclusiv componenţii loturilor naţionale.

Pe poziţia a treia
Tânăra Giorgiana Miller, legitimată la SCM Deva şi aflată de aproape un an la Centrul naţional de pregătire olimpică din oraşul de sub Cetate, a reuşit să de clasaze pe primul loc la categoria +78 kg, cucerind astfel titlul de campioana naţională. Colega ei de club, Paula Paştiu, a încheiat competiţia de la aceeaşi categorie pe locul al treilea şi a adus la vitrina cu trofee a clubului devan o medalie de bronz.
O medalie de argint şi titlul de vice­cam­pioană naţională i-a revenit sportivei Alexandra Pîrvu, clasată pe locul al doilea la categoria – 57 de kg. Medalii de bronz au cu­cerit Orsolyo Kajos, Patricia Nistor- la cate­goria 57 kg, Silvia Pomană- categoria 57 kg, Alexandra Baidan la categoria 70 de kg şi Paula Paştiu la +78 kg.
Să mai notăm că alte două sportive de la clubul din Deva, Carla Duma, la categoria 57 kg şi Andra Norocea, la categoria 53 de kg, au încheiat competiţia pe locul V.
În finala pe echipe a formaţiilor feminine, cadetele din prima echipă a clubului de­vean, adică Andra Norocea, Patricia Nistor, Florentina Liute, Alexanda Baidan şi Gior­giana Miler s-au situat pe locul al treilea după echipele de la CSS Piteşti şi de la LPS Focşani.
Toate aceste sportive sunt pregătite la SCM Deva de un colectiv tehnic coordonat de prof. Mugurel Ciuşcă şi din care mai fac parte antrenorii Ramona Enache, Doru Florin Bucătaru şi Constantin Vasiliu.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
HANDBAL FEMININ. Cea mai bună marcatoare

Sezonul regulat al Diviziei A feminine s-a încheiat duminică, atunci când s-au stabilit ierarhiile în cele trei serii şi echipele

FOTBAL JUNIORI. Echipele de la CSM Deva, pregătite pentru debutul sezonului

În urma aprobării protocolului de des­făşurare a competiţiilor de fotbal amator, Federaţia Română de Fotbal a stabilit că primele competiţii

Restructurarea obligațiilor bugetare (3)

În completarea pct.3 din materialul publicat în data de 25 noiembrie 2020 și, respectiv a materialului, pe această temă, publicat

Închide