Sport

Jocurile Olimpice de iarnă Beijing 2022. Fără mască pe podiumul de premiere

Comitetul Olimpic Internațional a schim­bat protocolul sanitar pentru Jo­curile Olimpice de Iarnă 2022 de la Beijing (4-20 februarie). Astfel, sportivii medaliați vor putea renunța la măștile de protecție pe podium.
Medaliații vor avea dreptul să-și scoată măștile de protecție în timpul ceremoniei de premiere, anunță presa din Spania, ceea ce nu s-a întâmplat la Jocurile Olimpice de la Tokyo.
Decizia s-a luat „pentru a permite spor­tivilor să-și arate emoțiile în timpul acestei experiențe unice din cariera sportivă și îi va ajuta pe reprezentații mass-media să surprindă momentul”.
Sportivii vor purta măștile de protecție până în momentul în care vor ajunge la podium. Atunci, vor primi un semnal și vor putea renunța la măști pe durata premierii, când vor primi medalia și o mascotă în miniatură, și se va intona imnul.
Ulterior, medaliaților li se va face un alt semnal pentru a-și pune iar măștile, înainte de face fotografia de grup. După ce vor coborî de pe podium, sportivii vor putea face fotografii individuale sau de grup fără mască, doar dacă vor păstra o distanță sigură față de fotograf.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura