Jocuri amicale în Liga a IV-a de fotbal

25 februarie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Nicolae Gavrea

Echipa de fotbal din Liga a IV-a, Minerul Uricani, a câştigat amicalul jucat, în deplasare, la Victoria Călan. Jucătorii pregătiţi de Vasile Scurtu şi Toni Sedecaru s-au impus cu scorul de 2-0.

„A fost un amical foarte reuşit pentru noi. Dar, să ştiţi că şi Călanul s-a întărit. Nu mai este echipa din tur. Are o cu totul altă faţă. Un mare câştig pentru echipa noastră este juniorul de 15 ani, Sergiu Prem. Este un mijlocaş talentat, de care s-au interesat şi cei de la Academia Gheorghe Hagi. La Uricani punem mare accent pe juniorii de la centrul nostru“, a declarat Vasile Scurtu.
Important însă pentru suporterii echipei din Uricani este că formaţia a reuşit să transfere trei jucători de la Dacia Orăştie. Este vorba despre Claudiu Vaşărhelean, Băieşu, Sav şi în aceste zile se perfectează şi transferul lui Filipescu, de la Retezatul Haţeg.
CSM Jiul Petroşani a disputat ultimul meci de verificare înainte de începerea returului din Liga a IV-a. Jucătorii pregătiţi de Damian Militaru au dispus de echipa mică a celor de la LPS Cetate Deva cu scorul de 11-0, cele mai multe goluri, patru, pentru echipa din Valea Jiului, fiind marcate de golgheterul Marius Tuţă. „A fost un meci reuşit pentru noi, chiar dacă cei de la Deva au jucat cu juniorii“, a spus antrenorul Damian Militaru.
Jiul Petroşani va debuta în returul de campionat cu restanţa din deplasare de la Aurul Brad, joc programat pe data de 29 februarie.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Beatrice Mikloş: Muncesc mult şi sunt convinsă că o să fie un an bun

Tânăra sportivă Beatrice Mikloş (foto), legitimată la secţia de tir cu arcul de la SCM Deva, s-a numărat din nou...

Din nou, şoferii băuţi şi fără permis, prinşi de poliţişti pe drumurile din judeţ

Mai mulţi hunedoreni sunt cercetaţi penal şi riscă cel puţin o amendă penală, o sentinţă cu suspendare sau chiar puşcăria,...

Isteria cu dezinfecţia a ajuns şi la Brad. O gastrită, pusă pe seama dezinfecţiei claselor

Isteria cuprinde România! Dar şi judeţul nostru. Ieri, IPJ Hunedoara a anunţat că a declanşat o anchetă după ce la...

Închide