Jiul sună adunarea devreme

Una dintre formaţiile pretendente la promovarea în Liga a treia de fotbal, Jiul Petroşani, este şi cea mai harnică echipă din Liga a IV-a.

Oficialii clubului din Valea Jiului au comunicat că lotul se va reuni pe data de 20 ianuarie, cu aceleaşi gânduri de a termina pe primul loc. Antrenorii Damian Militaru şi Cosmin Kanduth spun că vor mai veni trei-patru jucători la echipă. „Cel mai mult mă bucur că avem jucători numai din Valea Jiului. O promovare în Liga a treia ar fi ceva nemaipomenit pentru jucătorii din Valea Jiului. Nici un antrenor care a fost aici nu a dat vreo şansă jucătorilor din Vale, iar acum eu cred că a venit timpul. Primăria Petroşani e alături de noi, ne sprijină pentru obiectiv şi acesta este un lucru foarte important“, a subliniat Damian Militaru.
Amânarea startului returului cu o săptămână (nota red.- pe 8 martie), decisă de către AJF Hunedoara, prinde bine. Cel puţin asta crede Damian Militaru. „Este bine că s-a amânat, pentru că terenurile sunt grele şi jucătorii se pot accidenta. În luna februarie vom juca un amical cu Bustuchin, o echipă din Gorj, şi ne vom pregăti pentru retur“, a spus Militaru. Jiul mai are de jucat restanţa cu Aurul Brad, la o dată ce va fi programată de AJF Hunedoara. (N. Gavrea)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.