Jiul Petroşani va reprezenta judeţul şi în Cupa României

23 iulie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Sport

Reprezentanţii echipelor calificate în sferturile de finală ale Cupei României – etapa judeţeană au participat la videoconferinţa iniţiată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal Hunedoara având ca temă stabilirea modului de finalizare a etapei judeţene a Cupei României.

După o informare legată de condiţiile privind protocolul de reluare a competiţiilor prezentată de către preşedintele AJF, Cristian Petrean, au fost discutate aspectele legate de participarea la următoarele partide şi a se decide formaţia din judeţ care va participa la manşa următoare a competiţiei naţionale.
Reprezentanţii celor opt cluburi au dat dovadă de fair-play şi au hotărât în unanimitate ca echipa care să ne reprezinte judeţul la faza următoare a Cupei României să fie campioana judeţului Hunedoara, câştigătoarea campionatului Ligii a IV-a: CSM Jiul Petroşani.
Comitetul de Urgenţă al Asociaţiei Judeţene de Fotbal Hunedoara a luat act de dorinţa celor opt cluburi aflate în competiţie şi a hotărât ca echipa care ne va reprezenta la faza naţională a Cupei României să fie Clubul Sportiv Municipal Jiul Petroşani.
În altă ordine, a fost stabilită şi componenţa subgrupei din turneul de promovare pentru Liga a treia de fotbal. CSM Jiul Petroşani va juca în compania formaţiilor AS Avântul Periam (reprezentanta judeţului Timiş) şi CS Strehaia (judeţul Mehedinţi), locaţia unde se vor disputa jocurile urmând să fie comunicată în perioada următoare, dar cel mai probabil va fi stadionul din Caransebeş.
Stadionul Michael Klein din Hunedoara urmează să primească acceptul federaţiei pentru jocurile din subgrupa din care fac parte echipele care vor reprezenta în acest turneu de promovare judeţele Gorj, Arad şi Caraş-Severin.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Viorel Sălan: „Am extins recunoaşterea meritelor pentru întregul sistem de apărare naţională”

În interviul acordat cotidianului nostru, senatorul PSD de Hunedoara, Viorel Sălan (foto), iniţiator al unei legi reparatorii pentru cadrele militare,...

Umaniştii şi-au lansat candidaţii la Primăria Simeria şi Consiliul Judeţean

Ieri, Partidul Puterii Umaniste PPU (sl) şi-a anunţat candidaţii pentru Primăria Simeria şi pentru şefia Consiliului Judeţean Hunedoara.

Vasilescu a pierdut la Tribunal procesul cu Consiliul Judeţean

Vicepreşedintele CJ Hunedoara, Sorin Vasilescu (foto), a pierdut la Tribunalul Hunedoara procesul pe care l-a intentat instituţiei unde lucrează şi...

Închide