Jiul Petroşani a fost premiată de Asociaţia Judeţeană de Fotbal


În prezenţa primarului municipiului Petroşani, Tiberiu Iacob-Ridzi, componenţii şi staff-ul echipei din Valea Jiului au primit medaliile şi tricourile de campioni, ca şi râvnitul trofeu, oferit de către conducerea AJF Hunedoara. Au fost prezenţi la eveniment şi câţiva reprezentanţi ai galeriei, cei care au fost mereu aproape de formaţia şi Petroşani în acest campionat dificil.
Primarul municipiului Petroşani a transmis un mesaj de susţinere a echipei pentru barajul de promovare în Liga a treia ca şi reprezentanţii Asociaţiei Judeţeane de Fotbal Hunedoara care le-au urat noilor campioni ai judeţului succes în jocurile de la barajul pentru promovare în Liga a III-a şi în Cupa României.
Vă reamintim că CSM Jiul Petroşani va juca în barajul pentru promovare cu echipa campioană a judeţului Timiş, AS Avântul Periam, cel mai probabil pe 9 august, pe stadionul din comuna Lupac, echipa din judeţul Mehedinţi, CS Strehaia, cea de a treia echipă înscrisă în baraj, anunţând că se retrage din competiţie din cauza faptului că nu poate efectua testele obligatorii pentru coronavirus.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.