Jiul câştigã pe mâna puştilor

Alb-negrii au obţinut primul succes în campionat, scor 3-1, pe teren propriu, în dauna formaţiei Plimob Sighetu Marmaţiei, graţie unor goluri reuşite pe final de juniorii Marius Matei şi Vlad Tudorache.

Desprindere târzie

După înfrângerea suferită în prima etapă în deplasare cu FC Hunedoara, Jiul Petroşani şi-a trecut în cont primul succes în noul sezon în meciul de acasă cu Plimob Sighetu Marmaţiei, ce a contat pentru etapa a doua a Seriei a V-a din Liga a III-a. Cele trei goluri ale grupării pregătite de Toni Sedecaru şi Damian Militaru au fost marcate de cei mai tineri jucători din lot: Dumitru Copil, Marius Matei şi Vlad Tudorache, ultimii doi punctând pe finalul partidei.
Alb-negrii au condus cu 1-0 la pauză prin golul marcat de Dumitru Copil în debutul partidei (minutul 5). Oaspeţii au egalat prin Deac în minutul 65, iar soarta meciului a stat câteva minute sub semnul incertitudinii. Trupa din Petroşani a reuşit să facă dreptate prin golurile semnate de Marius Matei în minutul 71 şi internaţionalul de juniori Vlad Tudorache, cu trei minute înainte de final. De menţionat că Dumitru Copil este la a doua reuşită, în acest sezon pentru echipa sa, după golul înscris în runda de debut cu FC Hunedoara. (C. Marinuţ)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Ajutoare pentru familiile sărace din Hunedoara

Familiile sărace din municipiul Hunedoara au fost ajutate la sfârşitul săptămânii de către mai mulţi consilieri locali.

Dosarul Sucilă, refuzat de fostul şef al Judecătoriei Petroşani

Judecătorul care ar fi trebuit să-l judece pe poliţistul din municipiul Vulcan, Adrian Sucilă, acuzat de procurori de act sexual...

Telegondola din Straja intră în probe

Dacă va ninge, sezonul de schi la Straja va debuta la începutul lunii noiembrie. Atunci, turiştii vor putea urca în...

Închide