Jiul aduce preotul la stadion

Ciprian Marinuţ

Startul slab de campionat şi eşecul „blestemat” cu Flacăra violet, pardon Făget, i-a determinat pe oficialii Jiului să apeleze la serviciile preotului Gabriel Bulz, pentru a scăpa de „duhurile rele” aducătoare de ghinion.
„Alb-negrii” au strâns doar un punct din şase posibile, după primele două etape ale Ligii a III-a, deşi au anunţat cu surle şi trâmbiţe că obiectivul în noul sezon este promovarea. Dincolo de bilanţul slab, Jiul e „tulbure” pentru că echipele care l-au încurcat sunt două anonime în fotbalul românesc. Unirea Valea lui Mihai, cu care Jiul a remizat 2-2, şi Flacăra Făget, în faţa căreia alb-negrii au cedat acasă cu 0-1, sunt formaţii nou-promovate, aflate în premieră în eşalonul trei. Poate dacă „necazurile” ar fi fost provocate de alte echipe, situaţia s-ar fi rezolvat în modul „clasic”, prin sancţiuni financiare şi eventuale demiteri ori excluderi din lot. Însă, pentru că unul dintre „ţapii ispăşitori” este Flacăra Făget care i-a „ars“ pe jiulişti, total neaşteptat, a doua oară, după barajul de promovare, oficialii alb-negrilor cred că e ceva necurat la mijloc şi au căutat soluţii în… sfera spirituală. „Am discutat cu preotul Gabriel Bulz, iar acesta va veni la stadion pentru a face o slujbă. Sperăm ca apoi lucrurile la echipă să intre pe un făgaş normal”, a spus antrenorul Daniel Huza. Preotul Gabriel Bulz este un apropiat al echipei Jiul încă de pe vremea când alb-negrii activau în Liga I şi a mai fost şi cu alte ocazii la Stadionul Jiul.

Promit maximum, din următoarele trei etape

Încrezător că venirea preotului la stadion va ajuta echipei sale, antrenorul Daniel Huza e convins că jiuliştii vor obţine maximum de puncte din următoarele trei runde. „Startul slab nu ne-a demoralizat, ci i-a adus pe jucători cu picioarele pe pământ. Acum, fotbaliştii sunt mai responsabili şi sunt convins că se vor impune în meciurile pe care le vom disputa în următoarele trei etape”, a spus Huza. Jiul va juca în etapa a III-a, vineri, 2 septembrie, acasă, cu lidera Millenium Giarmata, în etapa a IV-a, vineri, 9 septembrie se va deplasa la Nova Becicherecu Mic (locul 15 cu 0 puncte), iar în runda a V-a, alb-negrii vor juca, pe teren propriu, cu FC Caransebeş (locul 7, cu 4 puncte).

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.