Jefuită pe stradă, pentru 30 de lei

O femeie din Orăștie a fost victima a doi tâl­hari, aceasta fiind urmărită, lovită și apoi jefuită. Totul s-a petrecuta pe o stra­dă din Oărștie, iar tâlharii au fugit cu bor­seta victimei în care erau doar 30 de lei.
„Poliția municipiului Orăștie a fost se­si­zată de o femeie cu privire la faptul că doi bărbaţi necunoscuţi au agresat-o fizic și
i-au sustras o borsetă. La fața locului, în cel mai scurt timp, s-a deplasat o echipă ope­ra­tivă, care a identificat partea vătămată, o fe­meie în vârstă de 64 de ani. Aceasta a de­cla­rat faptul că în timp ce se deplasa spre do­miciliu, pe strada Pricazului, a fost imo­bi­lizată de doi bărbaţi care trântind-o pe caro­sabil şi i-au sustras prin smulgere o borsetă ce conținea diferite documente și aproxi­mativ 30 de lei. În cauză, polițiștii Biroului Investigații Criminale au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie, iar în urma cercetărilor i-au iden­ti­ficat pe cei doi prezumtivi autori ai faptei”, a informat IPJ Hunedoara. Aceştia sunt doi tineri în vârstă de 21 de ani, ambii din Orăş­tie, iar borseta cu documente a fost recu­pe­rată și urmează a fi restituită persoanei vă­tămate. În urma administrării probatoriului, față de unul dintre cei doi tineri, polițiștii au luat măsura preventivă a reținerii pe o perioadă de 24 de ore, individul fiind dus în Centru de Reţinere şi Arestare Preventivă Deva. Procurorii Parchetului de pe lângă Ju­decătoria Orăștie vor decide ce măsură pre­ventivă să impune în cazul său. (M.Gânju)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.