Jandarmul, prieten cu apa

12 iulie 2010 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

De trei ani de zile, jandarmul hunedorean Constantin Dochiu (foto), este nelipsit de pe podium, atunci când vine vorba despre concursuri de nataţie. Anul acesta, hunedoreanul s-a clasat pe locul trei, la Campionatul de Înot al Ministerului de Interne.

Îi place pe podium

Competiţia, care s-a desfăşurat la Piteşti, în perioada 6-9 iulie 2010, s-a bucurat de participarea a sute de angajaţi din structurile ministerului. Singurul jandarm hunedorean, care s-a înscris în această competiţie, a fost plutonierul Constantin Dochiu. Acesta a participat la proba de 100 de metri bras, categoria de vârstă peste 35 de ani, şi cu toate că a avut alţi 33 de contracandidaţi, hunedoreanul a reuşit să câştige un loc pe podium, respectiv poziţia a III-a. De asemenea, în cadrul aceleiaşi competiţii, plutonierul a făcut parte din echipa Jandarmeriei Române, care a reuşit să obţină locul al II-lea, în clasamentul general al competitorilor. Pentru jandarmul Constantin Dochiu, concursurile de înot nu reprezintă o noutate, întrucât în anul 2007, el s-a clasat pe locul III, la proba de 100 de metri liber, iar în anul 2008, plutonierul a ocupat poziţia a II-a, la proba de 100 de metri bras. (L. Botici)

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagra

Constantin Jujan, directorul general al CNH Petroşani

Bulina alba

Constantin Lupu, directorul general al INSEMEX Petroşani

Gura lumii

Vorbeşte lumea pe la colţ de stradă, cum că numele unei doamne, bine înfiptă în viaţa politică din municipiul reşedinţă...

Închide