Jaf la o farmacie din Petroşani

Maximilian Gânju

Marţi seara, la o farmacie de la parterul unui bloc din cartierul Aeroport – Petroşani (foto), s-a comis un jaf. Angajata farmaciei s-a trezit cu un bărbat care avea o glugă pe cap şi care, a scos de sub geacă un cuţit, ameninţând-o că dacă nu-i dă banii, o taie. Femeia s-a speriat şi i-a dat tot ce avea în casa de marcat, adică puţin peste 1.200 de lei. Apoi, după ce individul a ieşit din unitate, şi-a făcut curaj şi a sunat la 112.

Surprins de camerele video

Toată desfăşurarea jafului a fost înregistrată de camerele de supraveghere ale farmaciei, însă, individul a reuşit să le evite, astfel încât să facă dificilă recunoaşterea sa. Totodată, bărbatul nu s-a temut că ar putea fi surprins de cineva în timpul jafului, deşi farmacia este localizată chiar lângă piaţa cartierului unde este forfotă tot timpul.
„În data 11.12.2012, în jurul orei 19:10, Poliţia municipiului Petroşani a fost sesizată prin intermediul Serviciului Naţional Apeluri de Urgenţă 112, cu privire la faptul că un individ a ameninţat-o cu un cuţit pe angajata unei farmacii din localitate, iar aceasta, din cauza temerii, i-a dat suma de aproximativ 1.200 de lei, bani proveniţi din încasări”, a declarat inspectorul Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara. Poliţiştii au realizat un cerc de suspecţi şi încearcă să-l identifice pe bărbatul care a jefuit-o pe farmacistă.
Tot în zonă, în urmă cu circa trei luni, angajata unei case de pariuri a fost jefuită în acelaşi mod. La închidere, tânăra a fost acostată de un individ, care sub ameninţarea cuţitului, i-a luat toţi banii din încasări, respectiv câteva mii de lei. „A prins-o din spate şi i-a pus cuţitul la gât. După ce i-a dat banii, a lăsat-o şi a fugit. N-a fost prins nici până astăzi”, a spus o vânzătoare din zonă.

One thought on “Jaf la o farmacie din Petroşani

 • 29 ianuarie 2013 la 20:30
  Permalink

  Trebuie facuta o corectie majora.
  Locatia este o DROGHERIE NU ESTE FARMACIE! Incalca legea flagrant, deoarece DROGHERIA(conform legii) NU ARE VOIE sa vanda medicamente, iar aceasta DROGHERIE vinde medicamente fara nicio problema! Induce lumea in eroare afisind ILEGAL si insemnul farmaciei.
  Este foarte frustrant ca o asistenta de faramcie cu o drogherie sa vanda medicamente la fel cao farmacie. Dar poate asa se sesizeaza si presa si organele competente si va inchide aceasta DROGHERIE care incalca legea flagrant, induce pacientii in eroare…se pare ca in baza acestui eveniment nefericit(cel care a facut aceasta tilharie trebuie prins si incarcerat neconditionat)care i-a adus putina publicitate, arata si neregulile existente.
  Verificati(cu o camera ascunsa) si va convingeti.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
A derapat şi l-a tamponat

În după-amiaza zilei de marţi, Daniel P., de 23 de ani, din comuna Teregova, judeţul Caraş-Severin, în timp ce conducea

Proiectul A.C.O.R.D. Rural a ajuns la final

Ieri, a avut loc la Deva o conferinţă – schimb de experienţă ce a vizat expunerea derulării proiectului european A.C.O.R.D....

Peste 140.000 de pensionari în judeţ

În judeţul Hunedoara, numărul total al pensionarilor a ajuns la peste 140.000. Cea mai mare pensie din judeţ, excluzând magistraţii,...

Închide