Politica si administratie

Iulius Bedea, președintele PSD Simeria

Biroul Politic Județean PSD Hunedoara a decis în unanimitate ca primarul Simeriei, Iulius Bedea, să preia funcția de președinte PSD Simeria.
„Le mulțumesc pentru încrederea acordată și de asemenea îi mulțu­mesc președintelui organizației PSD Hunedoara, Laurențiu Nistor, pentru că, în calitate de președinte al Con­si­liu­lui Județean Hunedoara, a fost ală­turi de mine și m-a sprijinit în de­mer­sul meu de a-mi susține proiectele de dezvoltare ale oraşului. A fost omul care nu a ezitat niciodată să facă cunoscute problemele și proiectele orașului Simeria responsabililor din ministere și guvern. A fost omul care a răspuns întotdeauna solicitărilor mele de a veni în sprijinul rezolvării pro­ble­melor acestui oraș. Sunt convins că această colaborare se va concretiza în anii următori, iar proiectele pe care domnul Laurențiu Nistor le-a susținut alături de mine pe tot parcursul aces­tor ani se vor materializa. Mi-a trans­mis în cadrul ședinței că își dorește o construcție solidă și puternică a PSD-ului la nivelul oraşului Simeria, așa cum este și organizația județeană PSD.
Îi mulțumesc și sper să mă ridic la nivelul așteptărilor domniei sale”, a spus Iulius Bedea, primarul din Simeria. (A.N.)

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura