Iuliu Winkler îşi depune candidatura pentru un nou mandat în Parlamentul European

6 ianuarie 2019 | 5 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Adriana Năstase

Vineri, într-o conferinţă de presă, eurodeputatul UDMR Iuliu Winkler (foto) a declarat că mai vrea un mandat în Parlamentul European, şi de aceea, îşi va depune candidatura pentru alegerile din acest an. Winkler a afirmat că dosarul său va fi finalizat până la 1 februarie 2019, pentru a fi analizat apoi de către forurile decizionale ale UDMR.

„Am decis să-mi depun candidatura pentru un nou mandat. Sper că am suficiente argumente legate de muncă, de performanţă şi de experienţa pe care am dobândit-o în anii de muncă la Bruxelles, încât UDMR să mă sprijine pentru un nou mandat. Decizia internă va fi luată la 1 martie şi apoi vom intra în campania electorală pentru Parlamentul European“, a declarat Iuliu Winkler. El se află la al doilea mandat în Parlamentul European, din partea UDMR.
Iuliu Winkler a menţionat că UDMR a fost, în Parlamentul European, o prezenţă „bine conturată profesional şi politic“, arătând că doreşte continuarea acestei traiectorii. „Dorim să obţinem păstrarea prezenţei UDMR în PE, o prezenţă serioasă, profesionistă, şi dorim să ne adresăm cetăţenilor, votanţilor noştri, cu sloganul «O Uniune Europeană puternică şi o Transilvanie în plină dezvoltare». Acesta este obiectivul nostru şi sper să fac parte din echipa care va munci pentru îndeplinirea acestui obiectiv“, a spus Winkler.

Loading...

Comentarii (5)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Mercedes spune:

  Mai oare de ce vrei iară?
  E adevărat ca sunteti rom?
  Dece nu mergeti la partida romilor!?

 2. Ionel spune:

  De ce scrieti sub pseudonim?
  Cine e Năstase?
  Va e rușine cu numele adevărat?

 3. Pantea Ion spune:

  A si facut multe pentru judetul Hunedoara.

  Doar trage sfori si-si pune bozgorii in functii de nu-i mai schimba nici naiba.

  E As in protocoale !

 4. RAD GHEORGHITA spune:

  Ce inseamna o prezenta bine conturata profesional ? E totuna cu prezenta profesionista mentionata tot in articol ? Nu sunt de acord deloc cu ” O UE puternica si o Transilvanie in plina dezvoltare ???? Sa va fie RUSINE ! Nu vreti o ROMANIE in plina dezvoltare !!! Sunt ardelean, sunt roman si imi dau seama ce se urmareste prin aceste declaratii !! Nu ma asteptam la asa declaratii din partea domnului Winkler !!

 5. Simo spune:

  Extraordinar ! Pai la ce va asteptati de la unul ca Vinkler ? Care e interesul lui de ungur? Transilvania!

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 7.01.2019

Mihai Cosmin Josan, tânăr din comuna Băiţa Pentru că împreună cu un complice a agresat şi tâlhărit un consătean, fiind...

Bulina albă, 7.01.2019

Costel Avram, administrator public al judeţului Hunedoara Pentru că s-a asigurat că Proiectul Integrat de Gestionare a Deşeurilor din judeţul...

Gura lumii, 7.01.2019

Obiceiurile vechi nu se uită prea uşor, iar dacă reţetele au fost şi încununate de succes, nu există motiv să...

Închide