Eveniment

Îşi căutau de lucru, dar au dispărut de acasă

Livia Botici

Un bărbat din Vulcan şi o tânără din comuna Peştişu-Mic sunt daţi în urmărire naţională de poliţiştii hunedoreni, după ce au dispărut fără urmă de la domiciliu, ambii dorind, potrivit familiilor, să se angajeze. Cei care cunosc informaţii despre locul în care se află aceştia, sunt rugaţi să anunţe de urgenţă oamenii legii.

Nu şi-a luat actele
Despre dispariţia lui Iozsef Rezoare, un bărbat de 66 de ani, poliţiştii au aflat de la soţia acestuia. Femeia a declarat că soţul ei a plecat de acasă duminică dimineaţă, spunând că vrea să ajungă la Schitul Sf. Nicolae, pentru a-şi căuta de lucru. Bărbatul nu şi-a luat de acasă bani sau acte de identitate, iar familia sa nu mai ştie nimic de el, acesta neajungând la schit. Iozsef Rezoare are următoarele semnalmente: înălţime 1,70 m, constituţie atletică, păr scurt, grizonat, ochii albaştri-verzui şi cu un mic defect la ochiul drept. Bărbatul era îmbrăcat cu o geacă şi pantaloni de blugi, un tricou alb şi ghete din piele maron.

Vroia să ajungă în Capitală
Potrivit oamenilor legii, Alexandra Pripaş (foto), o tânără de doar 16 ani, şi-a atenţionat familia că vrea să meargă la Bucureşti, ca să lucreze. Astfel, în cursul zilei de vineri, fata a părăsit domiciliul, fără să anunţe pe nimeni, luând cu ea mai multe bunuri personale, dar şi actele de identitate. Când au ajuns acasă, de la serviciu, părinţii nu au mai găsit-o, iar din acel moment nu mai ştiu nimic despre ea. Semnalmente: 1.70 m, păr blond lung, frunte îngustă, sprâncene drepte, nas drept, faţă ovală, ochi căprui. La data dispariţiei era îmbrăcată într-o bluză de culoare roz, pantaloni mulaţi de culoare neagră şi purta pantofi balerini negri.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura