Ioan Demeter: „Nu exclud o candidatură la conducerea Spitalului Judeţean”

19 iulie 2016 | 23 Comentarii | Publicat in: Politica si administratie

05 ioan-demeterPreşedintele PSD Deva, medicul Ioan Demeter (foto), a ales Consiliul local  Deva în defavoarea Consiliului Judeţean Hunedoara. Acesta a candidat la alegerile locale pe locuri eligibile de pe listele social-democraţilor pentru ambele legislative, fiind validat atât pe post de consilier local, cât şi de consilier judeţean, ajungând în situaţia să facă o alegere.
„Este mai multă nevoie de mine în CL Deva, mai ales că sunt şi preşedintele organizaţiei municipale a PSD. În plus, experienţa pe care am acumulat-o în mandatul trecut de consilier local şi, fără falsă modestie, implicarea mea în proiectele importante ale CL Deva, cum ar fi cel cu stabilirea cuantumului impozitelor pe proprietăţile destinate activităţilor comerciale, m-au determinat să aleg acest post”, a explicat Ioan Demeter.
Întrebat dacă alegerea sa are legătură cu o candidatură la funcţia de manager al Spitalului Judeţean de Urgenţă Deva, unde în prezent este director medical, Ioan Demeter a spus următoarele: „este prea repede să dau un răspuns exact. Este o variantă pe care nu o ascund şi nu o exclud. Consider că am experienţa necesară pe care am acumulat-o în acest spital, pentru că nu am ars etape. Am fost în trecut director general, şef de secţie, acum sunt director medical. Şi din poziţia pe care o am acum pot să contribui la dezvoltarea spitalului, dar, voi merge acolo unde va fi mai mare nevoie de mine.” (N.Bumbac)

Loading...

Comentarii (23)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. victor spune:

  DOTTORE!DOTTORE!
  Plin de experienta peste tot…

 2. Isus spune:

  Experienta in a lua spaga.si el si nevasta lui. DNA-ul doarme.

 3. Zdrampâr Fitil spune:

  Taci, mă, că doar posturile astea nu se fac pe criterii politice!
  PS – Dacă ne demonstrează că știe să șofeze (pentru că era să dea peste mine PE TRECEREA DE PIETONI), îi pun o pilă . Și dacă o să fie civilizat la volan, adică să nu mai țină telefonul mobil pe volan!

 4. Un devean spune:

  dl. Dr DEMETER este un om extraordinar si un medic extraordinar . Are un suflet cum rar mi-a fost dat in viata sa intalnesc. Daca toti ar fi ca dansul am fi mai buni si mai receptivi la suferintele semenilor

 5. ioji spune:

  Mai, deveanule” mai,nu am văzut un om mai arogant și mai infatuat decât acest dr.Demeter în viața mea .A avut norocul sa trăiască intr-o perioada în care dacă ai știut sa te “descurci” ai fost încununat de succese, aici nu mă refer la munca sa de doctor pt ca acolo a depus ceva efort,dar dansul este un mare speculant care se bate cu pumnul în piept sa ne arate noua ,’prostimii’ ,ce cumsecade este și ce realizări are ,apropo de unde atâtea realizări … si resurse ?

 6. victor spune:

  Daca are asa experienta in astea cu impozitele, taxele, proprietatile, de ce nu-l pun astia city manager, sau primar.
  De ce nu ne spune despre activitatea de “conducator” in ale spitalului, vai ce interesant ar fi….
  Acolo sa vezi EXPERIENTA!!!
  Plin peste tot si pe labe si pe bot!

 7. Mio spune:

  pacientii vorbesc f frumos despre d-l si d-na Demeter, comentariile rautacioase probabil sunt de la niște oameni “de bine”, ce sa mai zicem…

 8. Dinu spune:

  Demeter ar merita toate laudele pt contributia pe care a adus-o la dezvoltarea spitalului Deva, de numele dansului se leaga cele mai mari realizari din ultimii 20 de ani in spital. Va multumim dl-e Doctor, tot respectul.

 9. victor spune:

  Care realizari?!!!!
  Alea in plan personal, din studii de fezabilitate expirate, din concursuri trucate, din hrana de la bucatarie trimisa cu masina spitalului la cainii lui de paza, din…., din procesele care le are si le tergiverseaza cu ajutorul protectrilor sai, s.a.m.d. .

 10. Corina spune:

  Un spagar ordinar.

 11. eugen spune:

  Corina si victor.. Care comentati la un minut distanta.. Pot sa-mi spun si eu o parere? Parerea mea e ca traim in niste vremuri in care e la moda sa aruncam cu noroi in oameni valorosi.. Daca ar fi doar sa adunam doar vietile pe care le-a salvat.. Succes si Va apreciez, domnule doctor.

 12. Zdrampâr Fitil spune:

  @ioji: Exact! L-ați caracterizat perfect. Tot așa și odrasla, plimbată prin posturi de frecat menta, la instituții de stat!

 13. ELIS spune:

  Sunteti niste gandaci, care nu aveti alta calitate, decat de a murdari totul, nu aveti capacitatea de a pretui un om , care salveaza vieti, care se straduieste in fiecare zi sa obtina rezultate bune pentru sanatatea noastra. Se vede, ca nu pretuiti sanatatea, care este comoara noastra cea mai scumpa, daca nu ai sanatate nu ai nimic. SA VA FIE RUSINE! Din cauza voastra copiii nostri nu au un viitor bun, fiindca distrugeti totul , voi care nu sunteti buni, decat sa demolati totul, nu ati pus o caramida la temelia acestei tari, ca daca ar fi altfel, nu v-ati fi injosit in asa hal, sa va ocupati de a injosi oameni de calitate.Multumesc DL. DOCTOR DEMETER, ca existati in orasul nostru.

 14. ELIS spune:

  Sunteti niste gandaci, care nu aveti alta calitate, decat de a murdari totul, nu aveti capacitatea de a pretui un om , care salveaza vieti, care se straduieste in fiecare zi sa obtina rezultate bune pentru sanatatea noastra. Se vede, ca nu pretuiti sanatatea, care este comoara noastra cea mai scumpa, daca nu ai sanatate nu ai nimic. SA VA FIE RUSINE! Din cauza voastra copiii nostri nu au un viitor bun, fiindca distrugeti totul , voi care nu sunteti buni, decat sa demolati totul, nu ati pus o caramida la temelia acestei tari, ca daca ar fi altfel, nu v-ati fi injosit in asa hal, sa va ocupati de a injosi oameni de calitate.Multumesc DL. DOCTOR DEMETER, ca existati in orasul nostru.

 15. Coco spune:

  Elis esti o jigodie. O pupincuristam omul e unoscut ca spagar. Sotia luibla fel. Este cam ca si Molot, un mafiotm

 16. Pompiliu Cordea spune:

  Personal, nu cred că medicul Demeter, că doctor nu e, trebuie atât de mult aureolat cum o fac lăudătorii lui dar nici murdărit cum o fac detractorii lui. Ar trebui totuși să discute cu el însuși, poate în fața oglinzii, și să rememomereze acțiunile din anii ’90, mai ales cele cu ajutoare venite din Occident. Nu-și poate reproșa nimic ? Dacă nu, e bine.

 17. vasile i. spune:

  @ ELIS, te-a tratat Demeter de te balbai ??

 18. toma spune:

  Un opportunist färä character… Mäcar odrasla s-a retras cand si-a dat seama ca e depäsit de situatie, dar seniorul…. Vesnic doritor de functii si märiri… seamän cu dr. Cordea, alt mare opportunist dela spitalul judetean, dar mäcar pe asta din urma nu-l mai bagä nimeni in seamä in ultima vreme….

 19. Eugen spune:

  I-ati atacat toata familia, da cu cainii ce-ati avut? 😀 Vad ca va e tare frica ca vine omu si face putina ordine in spital si va pierdeti privilegiile

 20. Mariana timteanu spune:

  Imi va face Mare placere daca ati binevoi sa ma ajutati pentru ca am vazut multe nereguli in secția interne. Aleargă asistentele in continuu de cand vin si până pleaca. Eu as fi încântată sa mă ocup de persoanele singure întruna. Sincer mas ocupa cu plăcere da îi schimb da îi ajut macar pe cei singuri. As putea veni macar doua ore dimineața si doua seara dimineața pregatiti pentru vizita seara pentru somn să adoarmă linistit. Intre timp as putea sa ajut si asistentele când trebuie scoasa o perfuzie dau cineva trebuie dus la baie. Nu sunt atât de pretențioasă la salar atat cat sami pot plăti dările la bloc si sami cumpăr medicamente si din pensia minima care o am as putea te-ai cat de cat linistită. Nu cred va cer mult pentru ca as putea ajută si pe altii si pe mine. Vă rog ajutați-mă dacă nu pentru mine macar pentru acele persoane internate și fără însoțitor sau sunt singuri.va rog foarte mult sami răspundeți dacă ar fi posibil asa ceva dacă ma-ti putea ajută pe mine si pe acei oameni bolnavi si singuri.telf 0721998882.
  ?

 21. Mariana timteanu spune:

  As fi foarte curioasă dacă cineva ar citi mesajul meu sau dacă este luat in seama pentru a primi un rezultat de la dumneavoastră cat mai curand posibil.succes in continuare.

 22. Redactia spune:

  @Mariana Timteanu
  Stimata doamna, cu aceasta oferta ar trebui sa va adresați conducerii spitalului. Ei sunt in măsura sa aprecieze daca este posibil sa accepte sau nu propunerea dumneavoastra.

 23. adina spune:

  cata tristete,sa citesti mesajul d nei Mariana,ea insasi o pensionara bolnava.Cata rusine ar trebui sa le fie celor care conduc si fura tara.Si isi dau pensii de sute de milioane.Doamana Mariana,mi=au dat lacrimile pur si simplu.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Cât s-a lucrat la drumul de la Prislop

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Hunedoara susţin că modernizarea drumului care duce la Mănăstirea Prislop se va încheia până la sfârşitul acestui...

Bulina neagră 20.07.2016

Ioan Crăciunean, bărbat din municipiul Hunedoara

Bulina albă 20.07.2016

Vasile Bucuci, poliţist, vicepreşedintele Sindicatului Naţional al Poliţiştilor şi Personalului Contractual – Biroul teritorial Hunedoara

Închide