Sport

Ioan Danciu, „retrogradat” la Liga secundă

Fostul arbitru Ioan Danciu (foto) (Petroşani), care a făcut parte din corpul de observatori de arbitri pentru meciurile din Liga I ai FRF, în turul campionatului, a fost pus pe lista oficialilor care vor activa la partide din eşaloanele inferioare.

 Reducere de locuri
Danciu spune că nu a fost dat afară din corpul de observatori de arbitri pentru Liga I, ci susţine că este „victima” temporară a reducerii numărului de locuri din acest organism al Federaţiei Române de Fotbal. „Este prea mult spus că am fost dat afară. S-au redus doar nişte locuri. Oricum, nici nu mai aveam de gând să continui. În turul de campionat, am fost trimis la trei jocuri oficiale. Mi s-a propus să merg ca observator la partide din Liga a II-a, dar nu o să mă duc. Sincer, nu mă mai interesează această meserie”, a declarat Danciu.

 

Curăţenie de iarnă
Faţă de turul campionatului, când numărul observatorilor de arbitri era de 25, şeful Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, a renunţat la cinci dintre aceştia, pentru partea a doua a sezonului. Astfel, Aron Huzu, Laszlo Saitos şi Ion Danciu au fost scoşi temporar din corpul observatorilor de Liga I, iar Marian Salomir şi Ioan Mureşan au fost suspendaţi din cauza anchetelor care îi privesc.
Pentru observatorii din Liga a II-a, Vasile Avram pregăteşte restructurări masive. „Îi vom testa şi cine nu are cunoştinţe, nu va mai face parte din echipă. Noile manevre au fost generate de hotărârea Comitetului Executiv, care a impus o anumită vechime şi o limită de vârstă în rândul observatorilor”, a spus Vasile Avram.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura