Investiţii de amploare în infrastructura comunei Dobra

05-Ovidiu-Iosif-Padurean-primar-Dobra-2155  Natalia Bumbac

Mai multe drumuri agricole din comuna Dobra au fost pietruite printr-un proiect finanţat din fonduri europene. Fapt care a dus la descongestionarea traficului rutier pe drumul naţional de la Deva la Lugoj, susţine primarul Ovidiu Pădurean (foto). Lucrările sunt în curs de desfăşurare, urmând să fie încheiate la finalul acestui an.

„Am obţinut finanţare europeană prin Măsura nr. 125 în valoare de aproximativ un milion de euro. Din aceşti bani am pietruit 13 drumuri agricole din comună. Unul dintre ele este drumul care face legătura dintre Dobra şi Lăpuşnic. Datorită acestui fapt, s-a descongestionat traficul rutier pe DN 68A, drumul fiind folosit ca rută ocolitoare. Toate utilajele agricole circulă acum pe drumul respectiv. Celelalte căi de acces agricole care au fost sau sunt în curs de pietruire aparţin de satele Roşcani, Lăpuşnic, Răduleşti şi Bujoru”, a afirmat Ovidiu Pădurean, primarul comunei Dobra. Acesta a adăugat că administraţia locală mai are un alt proiect de investiţii în desfăşurare, din fonduri guvernamentale şi ţine de introducerea reţelelor de apă potabilă şi apă uzată în satele comunei.
„Un al doilea proiect pe care-l avem în derulare este introducerea reţelelor de apă şi apă uzată în satele Făgeţel – Răduleşti – Stânceşti – Ohaba. Lucrări care au fost realizate în proporţie de 88 la sută şi vor fi încheiate până la sfârşitul acestui an. Au fost montate bazinele, conductele şi urmează să instalăm pompele de apă. Costul investiţiei se ridică la 3.600.000 de lei”, a declarat primarul comunei Dobra.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.