Invazie de ţânţari la o şcoală din Deva

Situaţie inedită la o şcoală din Deva. Mai multe încăperi de la parterul clădirii fostului Liceu de Chimie, în care funcţionează două clase de la Colegiul Naţional „Decebal” din Deva, a fost invadate de ţânţari. Insectele au pătruns în grupul sanitar, pe hol, câteva ajungând şi în sălile de curs.

Un elev nu a mai suportat să-l „bâzâie” ţânţarii anemici de sfârşit de toamnă şi a plecat de la ore, făcând publice imagini cu tavanul unui spaţiu plin de insecte. Colegii lui au rămas şi au continuat cursurile, ieri în jurul orei 14.00 fiind încă în săli.
Conducerea colegiului a dispus să se ia măsuri pentru a înlătura ţânţarii, fiind pentru prima dată când apar atâtea insecte la final de toamnă. Directorul Colegiului Naţional „Decebal” din Deva, Florin Ilieş, ne-a declarat că până în acest an nu s-a mai confruntat niciodată cu probleme de acest gen. Situaţia fiind cu atât mai inedită cu cât afară, noaptea, se instalează temperaturi aproape de 0 grade Celsius. „Au fost probleme în grupul sanitar şi pe holul de la parterul unităţii. Elevii nu au plecat de la şcoală, sunt la ora de engleză acum. Am contactat firma care face dezinsecţie să intervină. Cred că este o problemă de la parterul clădirii. Dezinsecţie facem periodic. S-a făcut şi la clădirea fostului Liceu de Chimie. Niciodată nu ne-am confruntat cu probleme de acest gen”, a subliniat directorul Colegiului Naţional „Decebal”. (N. Bumbac)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Bulina neagră, 14.11.2017

Indreiu Cheseoan, cetăţean din oraşul Haţeg Pentru că a fost arestat, după ce l-a lovit cu un topor în cap

Bulina albă, 14.11.2017

Victor Arion,  directorul general al Apa Prod SA Pentru că Apa Prod SA a primit „Premiul Naţional” din partea Camerei

Gura lumii, 14.11.2017

Vorbesc cârcotaşii prin târg că un personaj din politica locală s-a învârtit foarte bine în ultima vreme. Cică, spun zvonerii

Închide