Întrebări pentru domnul Rareş Bogdan, candidat al PNL la alegerile pentru Parlamentul European

4 aprilie 2019 | 4 Comentarii | Publicat in: Flash, Politica si administratie

Domnule Rareş Bogdan, având în vedere faptul că în prezent sunteţi politician de top, dacă ţinem cont de faptul că sunteţi în fruntea listei Partidului Naţional Liberal pentru alegerile europarlamentare, poate răspundeţi alegătorilor din judeţul Hunedoara la următoarele întrebări, legate strict de cele declarate de domnia voastră, potrivit emisiunii pe care aţi moderat-o, din 15 noiembrie 2018, referitor la politicieni.

Cu cât sunteţi acum mai prost decât înainte de a deveni politician? Dar mai imoral? Dar mai linguşitor? Dar mai grobian? Dar mai ticălos? Dar mai curvă? Dar mai corupt?

Sunt întrebări cărora poate le veţi da un răspuns pentru electoratul din judeţul Hunedoara.

Biroul de presă al PSD Hunedoara

Loading...

Comentarii (4)

Trackback URL | Comments RSS Feed

 1. Regele Dreptății „”„ spune:

  La torționari le da-ți pensie și salarii lunare de la stat foarte mari și la victimele torturii nu le da-ți nimic pentru reabilitare , asta vă este educația de a accepta aceste abuzuri .

  Eu vorbesc de cele 121 de cazuri de la CEDO unde a pedepsit România pe rele tratamente ,Tortură , da văd că e greu pentru educația ta să înțeleagă că acești oameni trebuie reabilitați pentru a li se reda demnitatea în societate .

  Regele Dreptății „”„

 2. Gheorghe spune:

  Regele puli!!Ce sa faci tu cu banii?Sa inveti să scrii analfabetulr?

 3. Cornel spune:

  Ăștia de la PSD chiar nu au simțul ridicolului,păi măi rablagiților voi dacă mai trăiți două vieți nu îi ajungeți la gleznă domnului Rareș Bogdan,troglodiților v-ați crezut și voi șmecheri, penaliLOR.

 4. Tiberiu spune:

  Cornele!!!, vezi ca esti usor
  de recunoscut.Buzele tale au forma fundului lui Rareș Bogdan .Ce dracu, a facut acest individ asa spectaculos, de nu mai e nimeni ca el?.A fost un slugoi platit, sa jigneasca pe unul sau pe altul, in functie de interes….

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Autobergamo joacă la Galaţi în derbiul cu United

Autobergamo Deva păstrează în continuare şanse la calificarea în finala campionatului de futsal, după ce miercuri seară a învins pe...

Fotbal, Liga a V-a: Măgura Pui continuă să defileze în campionat

La finele săptămânii trecute s-au disputat şi partidele contând pentru etapa a XVI-a din Liga a V-a de fotbal Hunedoara.

CS Hunedoara, acasă, Cetate Deva, în deplasare

În Liga a treia, CS Hunedoara (locul 10, cu 26 puncte) va juca mâine, 6 aprilie, în cadrul etapei cu...

Închide