Interviu cu un PDL-ist sub acoperire: Dacă iese PSD-ul, nu mai fac străinii Black Friday în România!

05 sectie-vot-stampilaNe-am gândit la un interviu mai special. Nu de alta, dar campania electorală se termină vineri. Aşa că am ales, la întâmplare, un alegător de pe stradă. Mai bine nu-l alegeam! Fiindcă, în loc de-un alegător pur sânge, am dat peste un acoperit pur sânge. A, nu unul cu ochi albaştri, ci unul cu ochi galbeni şi cu poza doamnei Gorghiu sub pernă! Adică peste un PDL-ist sub acoperire. A ieşit ceea ce urmează:

Pierde, domnule, şi când pierde e de rău!
Reporter: Bună ziua, sunt reporter şi fac un interviu pentru ziar. Cum vă numiţi?
Alegătorul: Ai, dom’ne, mă laşi cu de-astea! Nu spun. De ce să spun? Ce, vrei să mă ia unii la bătaie? Ce treabă ai matale cu numele meu?
Reporter: N-am nici o treabă. Cu cine să vă luaţi la bătaie?
Alegătorul: Nu spun şi gata. E dreptul meu. Asta public… Da’ pentru dumneata, că te văd om serios, îţi spui… Prietenii mei liberalii, că e nervoşi tare!… Nu dai asta la ziar!
Reporter: Nu dau. De ce sunt nervoşi?
Alegătorul: Păi ce, parcă nu ştii?! Pierde, domnule, şi când pierde e de rău.
Reporter: Cine pierde?
Alegătorul: PNL-ul dom’ne, PNL-ul şi cu ăia, cum le zice, de zic că au opşpe la sută, da’ în realitate numai şapte, că nu-i ştie nimeni pe-aicea. Uniunea domnule, ăia a lui Nicuşor din Bucureşti, că altminteri nu-i ştiu nici eu!

Îi mănâncă Merkel pe toţi!
Reporter: USR. Şi de ce să fie rău?
Alegătorul: Aşa, USR… Păi dacă nu iese PNL-ul şi USR-ul cum s-au înţeles cu neamţul să-l ţină pe Cioloş prim-ministru, gata, s-a dus dracului tot! Vine Merkel şi îi mănâncă pe toţi. Nu tu funcţii, nu tu maşini, nu tu secretare şi plimbări pe la Bruxelles. N-am dreptate?
Reporter: De unde ştiţi toate astea?
Alegătorul: Sunt informat, dom’ne, de-acolo ştiu. Ia întreabă dumneata pe unu’ cu carnet la PDL, pardon, la noul PNL, că-i tot un drac, dacă ştie pe cât stă partidul lui! Nu ştie. Ştie numai Gorghiu şi Iohannis, dar nu spun. M-a luat gura pe dinainte!

De unde mai mult, că nu e?
Reporter: Ei spun că au 30%…
Alegătorul: Fugi, dom’ne, de-aicea! De unde 30%?… Eu cred că fac 80-90%, poate chiar mai mult… Păi de la mine află, că dacă Mircică e cu ei, ăla a trecut şi pe la PSD, şi pe la PD, şi pe la UNPR şi PSRO, iar acum a ajuns la PNL, atunci fac încă pe-atâta! Eu zic că pe nea Mircică l-a convins doamna Hărău… La mine pe scară, Tudorel şi Vasile sunt cu PSD-ul, Ionel iar cu PSD-ul, de unde mai mult, că nu e?
Reporter: Nu mai înţeleg nimic.
Alegătorul: Nici nu trebuie să înţelegi. Înţeleg eu şi pentru dumneata. Ia scoate dumneata 40 de milioane de euroi spor de-avere din lucrul cu statul, că după aia convingi pe oricine să sară-n foc. Cum crezi c-au pus-o iar pe liste? N-am dreptate?… S-a văzut la Sala Sporturilor din Deva asta…
Reporter: Duminică mergeţi la vot?
Alegătorul: Hai nene, că nu-i ca pe vremuri. Normal că merg. Că dacă iese PSD-ul, nu mai fac străinii Black Friday în România şi după aia nu mai pleacă banii afară din ţară şi iar ne-am lins pe bot la tanti UE. Ăia-s chitiţi pe muncă, nu pe Black Friday-uri…

Să vezi ce le facem duminică la ăia din PSD!
Reporter: Cine-s chitiţi pe muncă?
Alegătorul: PSD-iştii, cum cine! Necaz mare, nu spusei eu!?
Reporter: Chiar ştiţi ce vorbiţi!
Alegătorul: Bineînţeles. Uite, că te văd om de bine, îţi fac o mărturisire… Eu sunt pedelist sub acoperire, ştiu mai multe decât arăt. Să vezi ce le facem duminică la ăia din PSD!
Reporter: Ce le faceţi?
Alegătorul: Păi una: am scos nişte mesaje, pe care le distribuim acum, că eu am carnet oficial la ALDE, deşi sunt cu Alinuţa şi Frânc, că-s fete bune, şi la propriu, şi la figurat… Îi învăţăm pe oameni să pună ştampila şi pe PSD, şi pe ALDE, le zicem că aşa e corect.
Reporter: Dar nu-i corect. Se anulează votul…
Alegătorul: Eu ce zic… Normal că se anulează, dar ăştia nu ştiu. Noi le zicem că nu se anulează şi câştigăm. Tudorel de la mine de pe scară a pus deja botul, mai rămâne să-i fac pe Vasile şi Ionel. Să vezi neică după aia voturi anulate! Aşa că sigur duminică îi batem pe PSD-işti. După care mă fac şi eu director, că merit, după atâţia ani de acoperire…

Dacă nu merge cu buna, merge cu păcăleala
Reporter: Tare strategie. Păi, asta e păcăleală…
Alegătorul: Foarte tare. Genială, aş zice eu… Au gândit-o nişte şmecheri de la Bucureşti, nu spun cine, că ştiu… Ăia care au gândit şi treaba cu comuniştii… Dacă nu merge cu buna, merge cu păcăleala, ce să-i faci! Doar n-o să pierdem tocmai acum, când suntem pe cai mari cu străinii…
Reporter: Explicaţi-mi…
Alegătorul: Eşti greu de cap, domnule. Păi noi spunem de ani buni: PSD e comunist. Nu contează că e comunist sau că nu e, contează că o spunem noi. Important nu-i adevărul, important e ce cred oamenii. Şi uite aşa, le-am lipit eticheta. Ce să-i faci, avantajul muncii sub acoperire!

I-am făcut pe toţi aşa!
Reporter: Şi prinde?
Alegătorul: Cum să nu prindă?! A prins cu Băse, a prins cu PD-ul, cu Iohannis, prinde şi acum. I-am făcut pe toţi aşa. Noi am inventat meseria asta, pedelist sub acoperire! Când nu mai prinde, schimbăm numele şi gata.
Reporter: Cum adică?
Alegătorul: Ce crezi c-au fost ăia care s-au perindat pe la alte partide şi acum sunt la PNL? Toţi. Şi Frânc, şi Mircică, şi Hărău. Pedelişti sub acoperire. În ţara asta, poţi fi orice, numai să vrei… Când nu mai prinde cu PNL, facem să prindă cu USR!
Reporter: Şi a doua?
Alegătorul: Păi nu-ţi spusei? Noi îi aducem pe străini ca să ridicăm ţara. Aşa, ca patrioţi ce suntem. N-ai auzit de Roşia Montană? Hai, gata, că ţi-am spus destule. Mă duc, că am miting, pardon, şedinţă cu pedeliştii sub acoperire, în faţa primăriei. Şi vezi ce scrii prin ziar, că te dau pe mâna alora, nu spun cine, că ştiu, de-ţi iau şi pielea de pe tine, ceapa ta de ziarist!

A consemnat, la plesneală, Dorin Avram

(Comandat: PSD Hunedoara; Executat: Media Hunedoreană SRL Deva; CUI AEP mandatar financiar 11160007)

2 comentarii la „Interviu cu un PDL-ist sub acoperire: Dacă iese PSD-ul, nu mai fac străinii Black Friday în România!

 • 7 decembrie 2016 la 21:10
  Permalink

  Aceasta este lista cu postacii pnl care va injura:
  Goia Lidia.
  Hangiu Laura.
  Mic Andreea.
  Stanciu Patricia.
  Dacian Titus Gic.
  Stefan Ciocan – sef de campanie PNL! 3 conturi false.
  Chirila Adina.
  Chirila Radu.
  Costy Pruteanu.

 • 8 decembrie 2016 la 10:58
  Permalink

  Condoleante romanilor multi si dezinformati, care voteaza PSD.
  O sa plangeti voi, cei care va imbatati acum cu apa rece.
  Voi PSD ul nu ati distrus doar tara, ati distrus tot.
  Sanatatea, invatamantul, Biserica Ortodoxa, tot, tot, tot.
  SUNTETI TOXICI si NEFRECVENTABILI
  Si
  Muriti de ciuda ca nu sunteti partid unic.
  Voi PSD (ca si PDL), promovati URA.
  Sub toate formele ei.
  Tovarsi, o democratie atunci e puternica, din momentul in care diferenta dintre putere si opozitie e maxim 1 (un) procent.
  Cand diferenta e mai mare de 20 %, atunci democratia sigur slabeste. Asa e firea umana.
  Succes.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
AJOFM Hunedoara organizează Bursa locurilor de muncă pentru romi

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Hunedoara (AJOFM) organizează joi, 15 decembrie, Bursa locurilor de muncă pentru romi. Acţiunea

Zona de triaj a spitalului din Brad, mai bine organizatã

Odată cu modernizarea Compartimentului de Primiri Urgenţe din cadrul Spitalului Municipal Brad, şi zona de triaj a suferit mici modificări,...

Apreciere de peste hotare pentru coriştii de la Liceul de Arte

Corul „Orfeu” al Liceului de Arte „Sigismund Toduţă” din Deva, participant pentru prima dată la un concurs internaţional, a reuşit...

Închide