Întâlnire de lucru între conducerea ApaProd și aleșii locali ai municipiului Deva

15 ianuarie 2021 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate, Politica si administratie

 

La propunerea consilierilor locali făcută la ultima ședință a Consiliului Local Deva, vineri, 15 ianuarie, la primăria municipiului a avut loc o întâlnire de lucru între conducerea  Apa Prod Deva, reprezentată de  Victor Arion, director general și Corina Maxim, șef  Departament Comercial, și aleșii locali, pentru a răspunde la o serie de întrebări.

Principalele probleme discutate au fost cele referitoare la calitatea serviciilor furnizate de către această societate devenilor, la costurile apei meteorice și la posibilitatea extinderii rețelei de apă și canalizare în municipiul Deva, precum și reabilitarea rețelei existente.

S-a precizat în cadrul întâlnirii că administrația publică locală și Apa Prod  vor  colabora pentru ca devenii să aibă servicii de calitate și costuri cât mai mici la factura de apă și canalizare, astfel de întâlniri urmând să fie organizate și pe viitor.

“De când am preluat funcția de primar al municipiului Deva, în 2017, am reușit să schimbăm cu fonduri de la bugetul local, rețelele de apă și canalizare în anumite zone din orașul nostru și vom face acest lucru și în continuare pentru a asigura confortul necesar devenilor”, a precizat Florin Oancea, edilul șef al municipiului reședință de județ. (M. Crivăț)

 

 

 

 

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc gurile rele că un edil din zonă se pre­gă­teşte să treacă în alt par­tid, la adversarii politici, evident doar...

Bulina albă

Lucian Heiuş, fost deputat şi preşedinte al PNL Hunedoara Pentru că Biroul Politic Judeţean al PNL Hunedoara l-a votat, cu...

Bulina neagră

Florin Brănişcan, cetăţean din Orăştie Pentru că a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare,...

Închide