Întâlnire de lucru între conducerea ApaProd și aleșii locali ai municipiului Deva

 

La propunerea consilierilor locali făcută la ultima ședință a Consiliului Local Deva, vineri, 15 ianuarie, la primăria municipiului a avut loc o întâlnire de lucru între conducerea  Apa Prod Deva, reprezentată de  Victor Arion, director general și Corina Maxim, șef  Departament Comercial, și aleșii locali, pentru a răspunde la o serie de întrebări.

Principalele probleme discutate au fost cele referitoare la calitatea serviciilor furnizate de către această societate devenilor, la costurile apei meteorice și la posibilitatea extinderii rețelei de apă și canalizare în municipiul Deva, precum și reabilitarea rețelei existente.

S-a precizat în cadrul întâlnirii că administrația publică locală și Apa Prod  vor  colabora pentru ca devenii să aibă servicii de calitate și costuri cât mai mici la factura de apă și canalizare, astfel de întâlniri urmând să fie organizate și pe viitor.

“De când am preluat funcția de primar al municipiului Deva, în 2017, am reușit să schimbăm cu fonduri de la bugetul local, rețelele de apă și canalizare în anumite zone din orașul nostru și vom face acest lucru și în continuare pentru a asigura confortul necesar devenilor”, a precizat Florin Oancea, edilul șef al municipiului reședință de județ. (M. Crivăț)

 

 

 

 

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare