Instructor auto, bătut de elevul care nu-şi luase permisul

Maximilian Gânju

Bărbatul s-a înscris la cursurile pentru obţinerea permisului de conducere, a urmat câteva ore de pregătire practică şi teoretică şi apoi a renunţat. Şi-a cerut banii înapoi, dar nu i-a primit.

L-a lovit cu pumnii în cap
Elevul care şi-a bătut profesorul în plină stradă, un recidivist de 45 de ani din Haţeg, achitase o parte din bani, adică suma de 300 de lei. În schimbul acestor bani a beneficiat de câteva ore de conducere şi de pregătire teo­re­tică, dar a renunţat să finalizeze în întregime pregătirea pentru examenul de obţinerea per­misului auto. Aşa că şi-a cerut banii plătiţi îna­poi şi a recurs la violenţă pentru a-i obţine.
Şi-a pândit instructorul pe o stradă din Haţeg şi l-a luat la bătaie. ”Înainte ca persoana vă­tămată să reacţioneze într-un fel sau altul, inculpatul a început să o lovească cu pumnii în zona capului, respectiv feţei, până când aceas­ta a reuşit să fugă şi să se refugieze în ma­gazinul (…), situat în apropiere. Din incinta magazinului, persoana vătămată a apelat SNUAU 112, astfel că la scurt timp a apărut un echipaj de poliţie. La ieşirea din magazin, în prezenţa agenţilor de poliţie, inculpatul i-a mai aplicat persoanei vătămate un pumn în faţă”, se arată în rechizitoriul procurorilor. Instruc­to­rul a suferit un” traumatism cranio-facial cu pier­dere de cunoştinţă, sindrom algic antebraţ stâng cu migrarea materialului de osteosin­teză”. Leziunile traumatice au necesitat pen­tru vindecare un număr de 8-9 zile de îngrijiri me­dicale, iar pentru repoziţionarea materia­lu­lui de osteosinteză a fost necesară o inter­ven­ţie chirurgicală, au menţionat medicii legişti. Recidivistul, Robert Busuioc, nu a recunoscut că l-a bătut pe instructor. Însă, Judecătoria Haţeg l-a găsit vinovat şi l-a condamnat la 1.800 de lei amendă penală, pentru săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare