Inspecţie la drumul din Staţiunea Parâng

Maximilian Gânju

O echipă formată din reprezentanţi ai Consiliului Judeţean Hunedoara şi Primăriei Petroşani a verificat o serie de sesizări legate de reabilitarea drumului către staţiunea de schi. Nu există nici un impediment ca investiţia să nu se realizeze conform graficului stabilit cu constructorul.

Administratorul public al judeţului, primarul municipiului Petroşani şi specialişti de la ambele instituţii au verificat în teren mai multe reclamaţii legate de construcţia drumului judeţean din staţiune. Investiţia derulată de Consiliul Judeţean Hunedoara, în a cărui subordine se află drumul, poate continua. Cele două sesizări făcute nu sunt întemeiate.
”Am fost în Parâng, totul este în regulă. Am fost împreună cu primarul Tiberiu Iacob-Ridzi, ordinul de începere a lucrărilor este dat cu 1 septembrie, nu există impediment ca lucrarea să nu continue. Au fost specialişti de la Cadastru, nu se confirmă nimic. Vreau să-i mulţumesc primarului municipiului Petroşani, pentru că a răspuns prompt, iar acest lucru arată că investiţia este desosebit de importantă pentru zonă”, a declarat Costel Avram (foto), administratorul public al judeţului Hunedoara.
Reprezentantul CJ Hunedoara s-a aflat în Valea Jiului şi pentru a-şi ţine audienţele la biroul deschis săptămâna trecută de instituţie. ”Am avut trei persoane în audienţă, iar pentru început este foarte bine. Oamenii au ridicat probleme care pot fi rezolvate”, a mai declarat Avram.

6 comentarii la „Inspecţie la drumul din Staţiunea Parâng

 • 3 octombrie 2018 la 22:22
  Legătură permanentă

  Sa se asfalteze drumul judetean din Parang , drumul judetean Valea de Pesti , …

 • 4 octombrie 2018 la 7:05
  Legătură permanentă

  bla bla bla, acest individ este specialist in povestea vorbi, si de aparea in ziar chiar si cind doarme

 • 4 octombrie 2018 la 9:00
  Legătură permanentă

  Acest mincinos(AVRAM) toata viata lui nu a facut nimic decit a suflat la securitate si a mintit,de ce nu spune adevarul ca drumul se va asfalta doar pina in poenita adica 3,2km,sa nu uitam ca proiectarea a fost facuta cind presedinte al consiliului jud era nimeni altu decit condamntul IOAN MIRCEA MOLOT si vice AVRAM ,acesti doi infracori ar trebui sa raspunda penal pentru furturile facute in judet.

 • 4 octombrie 2018 la 9:34
  Legătură permanentă

  „Nu exista nici un impediment ca investitia sa NU se realizeze” si „…nu exista impediment ca lucrarea sa NU continue” !
  Nu e cam pe dos ? Care e scopul ? Scopul este ca investitia sa se realizeze, respectiv ca lucrarea sa continue si nu ca investitia sa NU se realizeze, respectiv ca lucrarea sa NU continue ! Si atunci ? De ce chiar si gazetari cu vechime (ca MG) sunt in stare de asemenea afirmatii ilogice ?

 • 4 octombrie 2018 la 11:21
  Legătură permanentă

  NU spune nimeni ca drumul nu se realizeaza dar numai treisfert adica 3,2km asa a fost realizat proiectul .

 • 6 octombrie 2018 la 15:04
  Legătură permanentă

  Ref. Gigi *********
  Stimabile, n-ai inteles ! E vorba de o exprimare ilogica ; in mod logic (adica normal) nu avea ce sa caute cuvantul „nu” in cele doua propozitii !
  Deci, LOGIC, ar fi trebuit „cam” asa :
  „…nu exista nici un impediment ca investitia sa se realizeze ” respectiv
  „…nu exista impediment ca lucrarea sa continue”.

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.