Insemex Petroşani, prezent la celebrarea a 65 de ani de existenţă a INCDPM „Alexandru Darabont”

22 noiembrie 2016 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate

04 gaman-insemexMagdalena Şerban

Săptămâna trecută, Hotelul Intercontinental din Bucureşti a găzduit evenimentul de celebrare a 65 de ani de existenţă a Institutului de Protecţie a Muncii – INCDPM „Alexandru Darabont”.
Manifestarea a reunit reprezentanţi ai Autorităţii Naţionale de Cercetare ştiinţifică şi Inovare, ai Ministerului Muncii, ai Inspecţiei Muncii şi ai Inspectoratelor Teritoriale, ai Academiei Oamenilor de ştiinţă din România, ai confederaţiilor sindicale reprezentative, precum şi colaboratori tradiţionali ai INCDPM, printre aceştia numărându-se specialişti de la Insemex Petroşani.
Delegaţia Insemex, condusă de directorul general, dr. ing. George Artur Găman (foto), a transmis mesajul de „La mulţi ani” colegilor cu preocupări în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, ocazie cu care a prezentat şi un material video de promovare a institutului din Valea Jiului. Aniversarea INCDPM s-a bucurat şi de derularea unei acţiuni a Reţelei Naţionale, parte a European Agency for Safety and Health at Work, intitulată „Locuri de muncă sănătoase pentru toate vârstele”.
„Transmit un salut tuturor celor care au înţeles că îmbunătăţirea securităţii şi sănătăţii în muncă prezintă importanţă nu numai din punct de vedere uman, dar şi ca mod de a asigura succesul şi durabilitatea societăţilor, printr-o dezvoltare economică mai bună, pe termen lung. Felicit colectivul Institutului de Protecţie a Muncii – INCDPM «Alexandru Darabont» şi doresc întregii echipe rezultate maxime în activitatea desfăşurată”, a subliniat dr. Ing. George Artur Găman, în alocuţiunea ţinută în cadrul evenimentului aniversar.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Zilele Medicale Devene, manifestare de tradiţie pentru cei din sănătate

Cea de a IX-a ediţie a reuniunii ştiinţifice desfăşurată sub genericul „Zilele Medicale Devene” se constituie într-un util schimb de...

Minerul Uricani a obţinut singura sa victorie din tur

Chiar dacă în ultima etapă a turului a fost „zdrobită” pe propriul teren de CS Hunedoara, Minerul Uricani a reuşit,...

Derbi local în Liga a V-a, întrerupt după o bătaie generală

Partida AS Sântămăria Orlea – Măgura Pui, din etapa a XIII-a a Ligii a V-a, s-a încheiat după doar 71...

Închide