Înşelat de samsarii de maşini

16 iulie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Un tânăr de 19 ani, din Hunedoara, a rămas cu o pagubă de câteva mii de euro după ce şi-a cumpărat un autoturism din Polonia. S-a ales şi cu dosar penal după ce s-a descoperit că maşina era dată în urmărire.
Hunedoreanul a cumpărat autoturismul de pe un site de vânzări din Polonia şi nu s-a gândit că ar putea fi ceva în neregulă, deşi în anunţul de vânzare se cerea jumătate din valoarea reală a autoturismului. Astfel, tânărul de 19 ani a plătit 1.700 de euro pe maşină şi a revenit cu ea în ţară. Însă, la vamă a avut o surpriză neplăcută. ”În urma verificărilor suplimentare efectuate în baza de date, poliţiştii de frontieră au constatat că autovehiculul figura ca bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Germania în data de 09.03.2017. Proprietarul autoturismului a declarat că a găsit anunţul de vânzare pe un site de profil polonez, plătind suma de 1.700 euro şi nu avea cunoştinţă că este căutat de autorităţi“, spun poliţiştii de frontieră. Tânărul s-a ales şi cu un dosar penal pentru infracţiunea de tăinuire, iar autoturismul i-a fost confiscat.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Scandal în miez de noapte între amorezi

Un recidivist este cercetat penal după ce a fost acuzat de fosta iubită că a agresat-o şi că o hărţuieşte....

Trei adolescenţi, spulberaţi de un şofer începător

Un tânăr care abia îşi luase permisul şi gonea pe şoseaua de centură a Petroşaniului a băgat trei copii în...

Controale la Lotul surpat al Autostrăzii Deva – Lugoj

În urma unor controale inopinate, conducerea Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Infrastructură Rutieră (CNAIR) a descoperit mai multe nereguli. Cea...

Închide