Categories: EvenimentFlash

Inna a fãcut show de zile mari

Sorina Popa

Inna a fost întâmpinată, aseară, pe stadionul de la poalele Cetăţii din municipiul Deva, de peste 20.000 de admiratori, care nu au ţinut cont de vremea de afară şi au venit să o vadă pe celebra cântăreaţă. Oamenii s-au strâns nu numai din întreg judeţul Hunedoara, ci au venit din toată ţara, în special din judeţele limitrofe, cum sunt Timiş, Arad, Alba, Sibiu, dar şi din Ungaria, să o vadă pe Inna concertând la Deva.
Cum a ajuns Inna să cânte la Deva? Artista a acceptat invitaţia fostului campion mondial la box, Mihai Leu, care împreună cu Mircia Muntean, Viorel Arion şi Dorin Gligor, au reuşit să o convingă pe celebra solistă să-şi încânte fanii, aici, la Deva, pentru a-i susţine pe cei trei candidaţi la alegerile locale din 10 iunie. Iar efortul lui Mircia Muntean, Viorel Arion şi Dorin Gligor a fost pe deplin răsplătit.

„Am venit cu plăcere la Deva“

Inna şi-a făcut apariţia pe scena amenajată la poalele Cetăţii într-o costumaţie extrem de sexy, o fustă „animal print” şi un top negru. Spectatorii au cântat alături de aceasta, toate piesele interpretate de ea, timp de o oră şi jumătate.
„Am venit cu mare plăcere la Deva. Mihai Leu şi Mircia Muntean mi-au promis o scenă mare şi oameni de calitate aici. Sunt pentru prima oară în judeţul vostru. Ca planuri de viitor, vă spun că voi lansa cel de-al treilea album al meu. De fapt, piesele sunt lansate deja pe Youtube şi pe Facebook. După Deva, voi susţine concerte în Estonia şi Spania. Vreau să le transmit hunedorenilor că-i iubesc şi îi rog să-mi asculte muzica şi să nu o uite niciodată”, a declarat INNA pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.

Fericiţi că au văzut-o pe Inna

„Sunt fericit, am văzut-o pe INNA. Am fost atât de aproape de ea. O profesionistă, îmi place că ia în serios fiecare concert. Nu contează că e la Deva sau în străinătate, ea cântă la fel de bine”, a spus Alin, un liceean din Deva. „Doamne, am văzut-o şi pe asta. Este incredibil, că INNA a ajuns în Deva. Nu-mi vine să cred că am văzut-o în carne şi oase. O ador pe fata asta. Este aşa de modestă, deşi este celebră. Ne mândrim cu ea”, a spus Claudia, o tânără venită de la Petroşani să vadă mega show-ul Innei.
Ne-a atras atenţia un grup de tineri, băieţi şi fete, care pe tot parcursul concertului, au cântat şi au dansat. „Noi suntem din Timişoara şi, aflând că INNA cântă la Deva şi, mai ales că intrarea la concertul ei este gratuită, am venit şi noi la Deva. Suntem invidioşi că Timişoara, oraş mare, n-a reuşit să o aducă pe INNA să cânte la noi, iar cei din Deva au reuşit acest lucru”, au declarat tinerii timişoreni.

Tur de onoare pentru spectatori

Inna s-a oprit doar pentru câteva clipe, între melodii, a coborât de mai multe ori de pe scenă, ca să dea mâna cu fanii, lucru care i-a încântat pe aceştia. Solista le-a spus celor prezenţi că îi iubeşte şi se bucură că se află la Deva. Fără nici o fiţă, ea a făcut un show de calitate la Deva, la fel ca şi pe marile scene ale lumii, acolo unde Inna concertează de câţiva ani încoace. Mulţi tineri s-au aflat, aseară, pe stadion, şi, ceea ce a uimit-o pe vedetă a fost că aceştia au cântat odată cu ea, toate melodiile.
La finalul concertului, Inna s-a descălţat şi a făcut un tur de onoare, dând mâna cu fanii, care au îndurat fără să se plângă, ploaia ce a căzut mărunt pe tot parcursul spectacolului.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Dacă ar fi fost un show de zile mici, ar fi scris cineva că a fost aşa?

  • Am fost la spectacol ,a fost de nota 10 ,cu toate ca a plouat torential cred ca au fost peste zece mii de spectatori.Sincere felicitari pentru organizatori ,Mircia Muntean si Mihai Leu.

  • Din Aninoasa am venit 100 de fani Inna ,cu doua autocare ,a fost cel mai bun spectacol pe care l-am vazut, o voce de exceptie,nu a contat ca a plouat ,am ajuns sa vedem o artista de renume international .

  • dragi fani ai "marii" "cantarete" inna,
    puneti mana si mai invatati muzica.
    daca tuta asta de doi lei e atat de mare artista, atunci ce o sa spunem de queen, pink floyd, jethro tull ?
    sau, ca sa venim in zilele noastre, sa amintim de nightwish, lacrimosa, therion, epica etc.
    stiu, nu ati auzit de aceste formatii;
    tocmai de aceea, cautati-le pe youtube si veti vedea adevarata muzica !!!

  • Bravo gigi, mare adevar graiesti...daca si asta e mare artista, vai si amar de noi cu muzica cu tot...asta e o patachINNA afoana si figuranta adusa la deva de cativa bufoni politici care spera ca vor obtine voturi in urma unui concet de 2 lei.

  • Sugeti pula, Inna ne reprezinta tara. Aduna la concerte in toata lumea zeci si zeci de mii de oameni. Asa ca gigi si gogu, tarani cu 4 clase care cu sigurantati ascultati manele, spalati-va pe dinti de zacusca ...

  • Te reprezinta pe tine bai cocalarule,repetati niste versuri fara sens.. ascultati muzica care chiar transmite ceva,cred ca voi sunteti taranii cu 2 clase .. si manele asculta usp-isti (PDL) care l-au adus pe guta la hunedoara

  • Din 11 iunie ,Mircea Molot ,va canta la fluier ,la oile lui pentru ca pierde alegerile .

  • eu nu ma amestec in politica, nu ma intereseaza cine a adus-o.
    important e ca muzica ei este de foarte, foarte slaba calitate (si nu numai a ei, ci a tuturor astora din aceeasi categorie - andreea balan, andreea banica, dj x, dj y etc, ca nu stiu cum ii cheama pe astia).

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

o zi ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

o zi ago