Categories: FlashUltima Ora

Inna susţine un concert la Deva

Inna (foto), cântăreaţa din România cea mai cunoscută în lume, considerată la această oră produsul muzical românesc cu cel mai mare succes pe plan extern, va ţine un concert live la Deva, în ziua de 5 iunie a.c.
Celebra interpretă vine la Deva la invitaţia lui Mihai Leu, de care o leagă o relaţie de amiciţie, iar concertul ei, gratuit, are drept scop susţinerea lui Mircia Muntean, Dorin Gligor şi Viorel Arion, candidaţii USP la alegerile locale din 10 iunie. Mihai Leu a fost cel care a reuşit să o convingă pe Inna sa vină în judeţul Hunedoara. Mihai a colaborat cu vedeta, atunci când Inna a filmat videoclipul Club Rocker, fostul campion mondial la box profesionist şi campion naţional la raliuri auto, pilotând autoturismul în care apare starul în videoclip.

Le-au pus beţe-n roate
Iniţial, concertul era programat să aibă loc în Hunedoara, pe Stadionul Michael Klein. În acest sens, Mihai Leu şi Viorel Arion, candidatul USP la primăria municipiului, au depus cereri la primărie, pentru ca administraţia locală să autorizeze evenimentul. Dar, actuala conducere a primăriei din Hunedoara nu şi-a dat acordul, tărăgănând discuţiile pe această temă. De asemenea, şi parcarea hypermarketului Real din Deva a fost blocată pentru respectivul concert, din aceleaşi motive: fiindcă Inna va cânta la invitaţia candidaţilor amintiţi mai sus, ceea ce îi deranja foarte tare pe candidaţii USL la Consiliul Judeţean şi la Primăria Deva.

Tot pe stadion, dar sub Cetate
Dacă eforturile de a organiza marele concert la Hunedoara au fost spulberate, soluţia a venit de la Mircia Muntean, primarul Devei şi candidat al USP la preşedinţia Consiliului Judeţean, care împreună cu Viorel Arion, Mihai Leu şi Dorin Gligor, au găsit soluţia ca acest concert să fie totuşi posibil. Ca urmare, concertul susţinut de Inna va avea loc pe stadionul din Deva. Mircia Muntean, primarul municipiului şi, mai mult ca sigur, viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean, declară că se va ocupa de întreaga organizare a evenimentului, pentru ca locuitorii judeţului să aibă această ocazie unică de a participa la un concert susţinut de marele star internaţional, intrarea publicului fiind gratuită.
Precizăm că locuitorii municipiului Hunedoara care vor s-o vadă pe Inna în acest spectacol vor avea la dispoziţie transport gratuit cu autobuze puse la dispoziţie de deputatul Viorel Arion şi de ceilalţi candidaţi USP amintiţi mai sus. Pentru cei care încă nu ştiu ultimele informaţii despre Inna, amintim că interpreta a depăşit deja un miliard de vizualizări pe Youtube şi are peste cinci milioane de fani pe Facebook. (M. Crivăţ)

MesagerulHunedorean

View Comments

  • GRATIS? IA 40 000 EURO! :)))))))) VRAJEALA CE AVETI IN VOI, CE AMICITIE CU LEU? NICI NU SE CUNOSC.

  • Asta e cel mai simplu mod prin care ne putem da seama cat au furat pana acum :) cere prea mult
    Nu cred ca vine ea tocmai in Deva

  • Inna vine cu siguranta la Deva, si asa cum scrie si in articol trebuia sa vina la Hunedoara. Pentru frustratii care nu stiu despre ce este vorba si care acuza organizatorii evenimentului ca au furat sa o cheme pe Inna ar fi bine sa va documentati inainte sa vorbiti.....Inca o data felicitari Mihai Leu, Mircia Muntean, Viorel Arion si Dorin Gligor.

  • Orlando daca nu sti pentru cunostinta da generala cei 4 fac parte din partide care au taiat salarile si pensile ca sa poata fura ei mai mult, pacat ca prostia nu doare ca atunci cred ca nu mai erau asa multe comenturi in care sa ii ridice in slavi pe hotii tari

  • bai PSD-istule mai schimba placa... ce tot ii dai cu pensiile si salariile bugetarilor. Tu nu vezi in ce situatie a ajuns GRECIA, ITALIA, SPANIA ... etc. LASA CA DA PONTA ACUM LA TOT POPORUL!!!! BINE CA LA SCAPAT PE BOMBONEL DE LA PUSCARIE. HOTILOR!!!! JOS COMUNISTII!!!!!

  • Imi puteti spune si mie de unde swe va putea lua autobuzu,si daca ne va aduce si inapoi din Deva in Hunedoara??

  • Da ma duc la concert fiindca vreau sa o vad pe INNA,dar in nici un caz nu ca sa votez cu Arion sau Mircia Muntean..Doamne fereste:))!

  • E GRATIS adica pe bani furati de la noi. E simplu sa oferi gratis cand nu dai din buzunarul tau.

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

8 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

8 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

8 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

8 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

8 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

8 ore ago