Categories: Ultima Ora

Grav accident rutier la Orăștie

În data de 26.05.2012, în jurul orei 02.25, Bogdan B., de 20 de ani, din Orăştie, în timp ce conducea un autoturism pe strada Unirii din Orăştie, din direcţia Sibiu-Deva, a pătruns pe contrasens, unde fost acroşat de autoutilitara condusă de Mircea V., de 51 de ani, din Bucureşti, după care a intrat în coliziune frontală cu autoutilitara condusă de Nicolae M., de 28 de ani, din Arad.

În urma accidentului a murit pe loc tânărul de 20 de ani, aflat la volan,  Bogdan B. și au fost grav răniți Adrian M., de 18 ani, L. L., de 16 ani şi Florin V., de 19 ani, toţi trei din Orăştie, pasageri în autoturism, şi rănit  uşor Florin N., de 42 de ani, din Arad, pasager în autoutilitara condusă de Nicolae M.

În câteva minute de la producerea accidentului, la fața locului au ajuns echipa de descarcerare și echipajul de prim ajutor de la detașamentul ISU din Orăștie. Pentru a putea scoate răniții blocați în autoturism cei de la descarcerare au fost nevoiți să taie plafonul și portierele autoturismului. Concomitent paramedicii SMURD și cei de la ambulanță au acționat pentru stabilizarea răniților, care au fost transportați la spital. (M.Crivăț)

 

 

 

MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Un consiliu pestriț se anunță a fi la cârma unei urbe din sudul ju­dețului, după…

6 ore ago

Laurenţiu Nistor, preşedintele Consiliului Judeţean Hunedoara: Avem de partea noastră experienţa administrativă, profesionalismul, priceperea, dar şi tinereţea cu viziunea inovativă

Șeful județului și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea Consiliului Județean Hunedoara. Laurențiu…

6 ore ago

Bulina albă

Maria Sara Lupulesc, elevă în clasa a V-a la Școala gimnazială ”I.G. Duca” din Petroșani…

6 ore ago

Bulina neagră

Aurel G. Pentru că a fost trimis în judecată pentru lovire și alte violențe, după…

6 ore ago

Plângere penală împotriva celor care au modernizat telecabina de pe Dealul Cetăţii

Primarul Devei a decis că e mo­mentul să facă plângere penală împotriva celor care au…

6 ore ago