Categories: Flash

Inna în Mega Concert la Deva

Așa cum v-am mai informat, INNA va susține un Mega Concert la Deva, marți, 5 iunie, începând cu ora 18, în Piața Cetății. Intrarea este liberă. Mircia Muntean și Mihai Leu, la invitația cărora Inna cântă la Deva, vă invită la marele spectacol și vă urează distracție plăcută!

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Fata asta e cam dezbracata?
    Nu raceste la plamani?
    E asigurata?

    Poate o ajutati sa isi puna ceva haine pe ea!

  • MIRCIA MUNTEAN primarul din Deva este la USP ,Mircea Muntean de la USPe este creatia lui Mircea Molot,care vrea sa induca in eroare pe alegatori.

  • Mircia Muntean si Mihai Leu au scos bani din propriul buzunar, ca s-o plateasca pe pitipoanca asta ? Cine crede minciuna asta ?!

  • "Simona"nu ii nici o minciuna pentru ca Inna nu ea nici un ban de la nimeni iti spun foarte sigur,pentru ca Domnul Leu ii in ultimul vidioclip al ei si nu a luat nici un ban de la ea si acuma vine sa cante la Deva pentru tot judetu,la invitatia Domnului Leu!!!SPER SA INTELEGI;)!!! Pentru ca toti vorbiti numa tampenii,nush de unde atata rautate in voi !!!In loc sa va bucurati ca oameni astia chiar incearca sa fie bine in judetu nostru,chiar aduc o mare cantareata si voi atata ii criticati!!!

  • Foarte bine ca vine , mergem cu totii , asta nu inseamna ca votam cu PDL-ul!!!!!! Votam Schiau!!!!

  • Stii ce "judetu vrea o schimbare"?!Oamenii astia pe care ii sustii tu nu au facut nimic pt judet si pt Hunedoara cu atat mai putin atunci cand au detinut functii mult mai mari(senator,deputat) decat cea de primar! Si nu mai pune tu problema ca si cum Inna ar venii gratis sa cante,ok? Vine pe zeci de mii de euro,asa ca nu mai baliverna atat! Du-te si prosteste-i pe altii! Noi il sustinem din tot sufletul pe Schiau!El merita toate voturile noastre! Votati Nicolae Schiau primar!

  • Pt. Amanda

    Voteaz-l tu cu mata pe schiau, noi il votam la pastele cailor !!!

  • INNA NU MAI VINE LA HUNEDOARA !

    ASTA TEAPA !

    IA DE ICI ... SE CHEAMA ... M.IE LA PDL SI UNPR PARDON USP

Recent Posts

Primarul Hunedoarei, Dan Bobouțanu: Hunedoara pe mâini bune!

Dan Bobouțanu și-a depus ieri candidatura pentru un nou mandat de primar al municipiului Hunedoara.…

22 de ore ago

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că o duduie de la o pri­mărie continuă să facă afaceri pe banii…

22 de ore ago