Categories: Gura lumii

Gura lumii 6.06.2012

Vorbesc cârcotaşii că o doamnă doctor, care mai este şi nevasta unui personaj cu funcţie mare la judeţ, îi ameninţă pe bătrânii din comuna unde aceasta îşi desfăşoară activitatea, că nu le mai eliberează reţete compensate, dacă nu-l votează pe bărbatu-su. Gurile rele susţin că sătenii s-au enervat aşa de tare de ameninţările duduii respective, că s-au gândit repede ce e de făcut. Şi, zvonerii au aflat că oamenii, ca să se răzbune pe doctoriţa care încurcă lucrurile şi nu ştie că nu are voie să condiţioneze eliberarea reţetelor, pentru că nu le dă de la ea din buzunar, vor vota cu altcineva, nu cu soţul doctoriţei. Cârcotaşii povestesc că sătenii din comuna din apropierea reşedinţei de judeţ s-au vorbit între ei şi s-au hotărât să se răzbune pe doctoriţa care nu este corectă deloc şi să-i arate ei cine e mai tare. Zvonerii spun că duduia s-a făcut de toată minunea cu chestiunea asta şi sunt de părere că un medic nu se pretează la aşa ceva, mai ales cu oameni în vârstă. Aşa că, îi va place sau nu, sătenii sunt hotărâţi să nu-l voteze pe soţul doamnei doctor, care pune condiţii la eliberarea reţetelor compensate.

Spun gurile rele că un personaj care ocupă funcţia de adjunct la o instituţie judeţeană a făcut bani frumoşi dintr-un proiect ce se referă la apa potabilă, într-o zonă cu mulţi mineri, motiv pentru care omul a reuşit să-şi ridice chiar şi o vilă, iar familia a putut să o ajute cu mulţi bani. Omul nostru s-a învârtit până acum în două mandate pe postul respectiv, dar a strâns cât pentru mai multe mandate, deşi a plecat la drum sărac lipit. De câţiva ani, adjunctul de care facem vorbire a prins gustul apei, punând umărul la… scumpirea acesteia în zona unde-şi duce traiul, deşi bani s-au cheltuit foarte mulţi, dar de reabilitat, nu s-a prea reabilitat mare lucru. Omul nostru a băgat, însă, sume frumuşele în buzunarele sale mari, dar cârcotaşii povestesc că el are mare nevoie de bani şi în continuare, având în vedere că trebuie să-şi termine lucrările la vila nou ridicată, şi mai are şi alte cheltuieli de… protocol. Gurile rele au aflat că, acum, adjunctul de care vorbim se pregăteşte pentru o nouă lovitură cu reţelele de apă din zona amintită, solicitând avizele a doua oară pentru aceeaşi lucrare, motiv pentru care zvonerii cred că prima dată s-au băgat banii în buzunarele anumitor granguri, şi speră că acum se va face ceva şi pentru locuitorii din zona respectivă.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • cred ca e vorba de na molot care si are cabinetul in sediul politiei de la soimus,o prostie puteau sa i dea o alta locatie

  • exclus mincinosilor,d-na doctor molot nu a amestecat niciodata profesia ei cu politica,dar voi in frunte cu grobianul de mircia muntean nu aveti nimic sfant,minciuna si denigrarea contracandidatilor lui sunt modul vostru de a trai.ar fi bine sa va fie frica macar de dumnezeu.

  • gurile rele care spun aceste minciuni stiti cine sunt?: irimie mihai gabriel si mircia muntean. irimie stie ca batranii din comuna nu o sa-l voteze mai ales dupa ce i-a lasat(mai bine zis i-a uitat) 5 ore la manastire la prislop si au mers saracii batrani vreo 6 km pe jos. a ajuns sa denigreze pana si pe doamna doctor. sa iti fie rusine irimie mihai gabriel. un om mai nesimtit,mai mincinos,mai prost ca si tine irimie mihai gabriel sa stii ca nu exista. esti cel mai josnic om de pe pamant

Share
Published by
MesagerulHunedorean

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Au aflat zvonerii și povestesc pe la colțuri că un personaj al zo­nei, care merge…

8 ore ago

Bulina albă

Florin Oancea, primarul municipiului Deva Pentru că, telecabina de pe Dealul Cetății pornește astăzi, iar…

8 ore ago

Bulina neagră

Tatiana Rovinar, președinta Asociației Produselor Tradiționale Hunedoara Pentru că a înșelat un constructor care i-a…

8 ore ago

Situație scandaloasă la Lăpugiu de Jos. Pubelele oamenilor sunt golite de două ori pe lună. Cine a hotărât asta?

Locuitorii din comuna Lăpugiu de Jos sunt supuși unei situații inacceptabile, fiind obligați să aștepte…

8 ore ago

Nepotul care și-a tăiat unchiul cu sabia, judecat pentru omor

Tânărul s-a înarmat cu o sabie și a intrat peste unchiul său în casă cu…

8 ore ago

Noua escrocherie care te lasă printr-un apel fără nici un ban în cont. Poate avea chiar vocea mamei

Directoratul Național de Securitate Cibernetică avertizează că escrocii au găsit o nouă metodă prin care…

8 ore ago