Categories: Actualitate

Vor să aducă investitori austrieci în judeţ

Ieri, la Camera de Comerţ şi Industrie Hunedoara, zeci de oameni de afaceri  din judeţ s-au întâlnit cu reprezentantul guvernului Landului Austriei Inferioare, cu scopul de a demara afaceri împreună cu parteneri străini.

La întâlnire au fost prezenţi şi Mircia Muntean, candidat la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Hunedoara şi Viorel Arion, candidat la postul de primar al municipiului Hunedoara, cei doi reuşind să capteze atenţia zecilor de afacerişti prezenţi la Camera de Comerţ şi Industriei a judeţului Hunedoara.
„Obiectivul nostru, prin Agenţia guvernamentală ECOPLUS Internaţional România, este să punem la dispoziţia autorităţilor locale şi judeţene, tot ceea ce este necesar pentru ca investitorii austrieci să poată demara afaceri aici. Mai mult, vrem să-i ajutăm şi pe oamenii de afaceri din judeţ să-şi găsească parteneri în Austria, pentru deschiderea unor afaceri sau pentru a-şi dezvolta investiţia”, a declarat Daniel Marcu, reprezentant al guvernului Landului Austriei Inferioare prin Agenţia ECOPLUS.
Potrivit acestuia, în judeţ, se încearcă demararea unor investiţii legate de energia regenerabilă, tehnica mediului înconjurător, astfel încât să se înfiinţeze noi locuri de muncă pentru hunedoreni.

MesagerulHunedorean

View Comments

  • Lăudabil gestul dar sortit din start eşecului!!!
    Dacă reprezentantul Agenţiei ECOPLUS (agenţie austriacă deosebit de onorabilă!!!!) este ţeparul Dan Marcu (personajul aflat în picioare în foto) ... n-are rost!
    Nu se va face nimic bun, eventual ceva ţepe originale ...

Recent Posts

BÂRFE, ZVONURI, ADEVĂRURI

Vorbesc cârcotașii că au început deja ne­gocierile subterane pen­tru o primărie din județ. Cică sunt…

o oră ago

Bulina albă

Sebastian Buțu, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național „Iancu de Hunedoara” Pentru că…

o oră ago

Bulina neagră

Lucian A. acuzat de furt Pentru că a fost trimis în judecată, fiind acuzat că…

o oră ago