Actualitate

Înlocuit din fruntea grupului PSD din Petroşani

Liderul grupului PSD din Consiliul Local Petroşani, Ioan Rus (foto), a fost schimbat de conducerea organizaţiei PSD Petroşani, după ce majoritatea consilierilor social-democraţi a fost de acord cu creditul pe care municipalitatea intenţionează să-l contracteze.
Totuşi, alte sancţiuni nu s-au mai aplicat, pentru că aleşii au fost la prima abatere. Ioan Rus, liderul grupului de consilieri PSD, a fost înlocuit cu Doina Popescu, singurul consilier social-democrat care a votat împotriva proiectului. „Fiind prima abatere, am considerat că nu e bine să dăm satisfacţie adversarilor politici. În plus, ei şi-au luat angajamentul că vor respecta de acum înainte ad-literam deciziile partidului”, a declarat preşedintele PSD Petroşani, Haralambie Vochiţoiu. Consilierii locali i-au explicat şefului lor politic că au votat pentru acest împrumut, pentru că nu l-au considerat dezavantajos pentru populaţie. Pe de altă parte, surse bine informate spun că Ioan Rus s-ar fi plâns unor colegi de partid că se urmăreşte sancţionarea lui, ca să nu mai poată candida la funcţia de preşedinte al PSD Petroşani la alegerile care vor avea loc în primăvară. Potrivit statutului PSD, nu poate candida nici un membru de partid, care a primit o sancţiune politică cu şase luni înainte de alegeri. Acum, Rus poate să stea liniştit, pentru că schimbarea din funcţie nu reprezintă o sancţiune. (C. Cosman)

4 comentarii la „Înlocuit din fruntea grupului PSD din Petroşani

  • Vochitoiu este un profitor de pe urma politicului sa imbogatit iar falcile se fac tot mai grase ca a lui Ghita de Ignat , pe acest indivit nu-l suporta membri de partid dar nici cetateni Petrosaniului.

  • „Fiind prima abatere, am considerat că nu e bine să dăm satisfacţie adversarilor politici. În plus, ei şi-au luat angajamentul că vor respecta de acum înainte ad-literam deciziile partidului”, a declarat preşedintele PSD Petroşani, Haralambie Vochiţoiu.

    La cate abateri ai tu…jigodie, ar fi trebuit sa fi dat afara cu picioare-n ***. Tu ti-ai falsificat buletinul de identitate, cie te-a pedepsit? Toate se intorc Haralambie, toate. Se strange funia de par.

  • Haralabie Vaxitoiu, intruchiparea mediocritatii si „geniul” mutalailor. O sa te vizitam la vorbitor Haralabie, speram sa „castigi intrarea la Pensiunea Barcea, acolo unde este , de drept, locul tau. Ai sa pierzi la alegerile interne, iar noi vom rade, ne vom distra, ne vom bucuta ca am scapat de ciuma, holera, antrax.

  • hari vochioiu este un adevarat lider, degeaba toti il critica, este apreciat de colegii de partid,
    el este sincer,
    multi si-au rezolvat problemele personale, avantaje materiale pentru ei

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura