Înghesuială la plata impozitelor

18 ianuarie 2011 | Adauga un comentariu | Publicat in: Comunitate, Flash

Andreea Lazăr

Câteva mii de deveni şi-au onorat, în aproximativ o săptămână, obligaţiile financiare către administraţia locală. Graba multora dintre ei este cauzată de reducerea de cinci procente de care beneficiază cei care îşi achită integral  impozitele până la sfârşitul lunii martie.

Pensionarii, cei mai buni platnici
Începând cu prima zi de plată a impozitelor, la serviciul specializat al Primăriei Deva este aglomeraţie continuă. Zilnic, aproximativ 400 de persoane se prezintă la ghişeu pentru a-şi achita dările către stat. Cei mai mulţi sunt pensionari, cu vârste cuprinse între 50 şi 60 de ani. „În prima zi de plată a impozitelor din acest an s-au prezentat 650 de persoane, iar de atunci, vin să-şi achite impozitele pe locuinţe şi autovehiculele cam 400 de oameni în fiecare zi. Totuşi, numărul acestora este mai mic în comparaţie cu aceeaşi perioadă a anului trecut, când cei care doreau să plătească taxele la început de an, aproape că se călcau pe picioare la ghişee”, a declarat Carla Popa, şeful Serviciului Taxe şi Impozite al Primăriei Deva.
Ghişeele serviciului de taxe şi impozite sunt deschise zilnic între orele 8.00 – 16.30. De asemenea, plata impozitului se poate face şi online, direct de pe pagina de Internet www.primariadeva.ro.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Gura lumii

Vorbeşte lumea prin târg că examenele pe post, indiferent care ar fi acesta, sunt uneori foarte dificile. Mai exact, un...

Fugit de acasă, din cauza absenţelor

După ce a fost certat de părinţi pentru situaţia şcolară, un băiat, de 13 ani, din municipiul Hunedoara, a fugit...

Trei mine din Vale vor fi închise

Ministerul Economiei, Ion Ariton (foto), a declarat, ieri, la Petroşani că, până la aprobarea unei rectificări bugetare, Compania Naţională a...

Închide