Infuzie de tinereţe la comanda ISU Hunedoara

15 octombrie 2009 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment, Flash

03 Viorel Demean  5836

Nicolle Ebner

Ieri, în prezenţa reprezentanţilor Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă, ai Prefecturii şi cadrelor din cadrul ISU Hunedoara a avut loc învestirea noului inspector-şef şi primului adjunct.

Inspector şef la 34 de ani
Evenimentul a coincis cu sărbătorirea „Zilei Internaţionale pentru Prevenirea Riscurilor Dezastrelor Naturale”. În funcţia de inspector general al ISU Hunedoara a fost învestit, la doar 34 de ani, maiorul Viorel Demean (foto), care în ultimii doi ani a deţinut funcţia de şef Birou Resurse Umane, iar în prezent, este masterand în “Managementul Situaţiilor de Urgenţă” la Academia de Poliţie
“Alexandru Ioan Cuza”. Tot ieri, căpitanul Claudiu Achim, în vârstă de 33 de ani, a fost avansat din postul de comandant al Detaşamentului de Pompieri Orăştie (2004-2009), în funcţia de prim-adjunct al inspectorului-şef.
Maiorul Viorel Demean activează în sistem din 1995, prin urmare, proiectele de viitor nu sunt o problemă. „Am în vedere suplimentarea numărului subunităţilor de intervenţie din judeţul Hunedoara, de la 12 la 14, cu scopul de a reduce cât mai mult timpul de intervenţie în cazuri de urgenţă. În plus, cu ajutorul unor proiecte cu finanţare externă, vom îmbunătăţi parcul auto cu încă 12 autoutilitare şi maşini de descarcerare”, a declarat noul inspector şef al ISU Hunedoara.

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Cetate, „sabotată” pe piaţa transferurilor

    Ciprian Marinuţ Achiziţiile de jucătoare de la Rulmentul Braşov, pe care le ţinteşte clubul devean mai au de...

Traficanţi de droguri, prinşi la benzinăria OMV

Doi bărbaţi din Petroşani au fost surprinşi, la benzinăria OMV din municipiul Deva, de poliţiştii de la Crimă Organizată, în...

Bulina albă

Victor Stoica, primarul comunei Pui

Închide