Infuzie de capital pentru Spitalul Judeţean din Deva

12 octombrie 2017 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Consiliul Judeţean (CJ) Hunedoara va aloca o sumă de bani Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Deva, aflat în dificultate din punct de vedere financiar. Ieri, în şedinţă de îndată, consilierii judeţeni au aprobat proiectele de hotărâre în acest sens.
Potrivit vicepreşedintelui CJ Hunedoara, Daniel Andronache (foto), unitatea medicală va primi 400.000 de lei, fiind vorba despre o infuzie de capital necesară până la finalizarea verificărilor privind managementul spitalului din anii trecuţi. „Banii pentru spital sunt foarte puţini. Noi suntem
într-un program amplu de analiză a activităţii manageriale a spitalului şi a fost nevoie de o infuzie de capital. Asta, până la momentul la care vom şti exact ce avem de făcut când vom avea rezultatele auditului. Sperăm ca managementul unităţii pe viitor să fie unul performant şi să nu mai fie nevoie de aceste infuzii de capital”, a declarat Daniel Andronache.
Unitatea medicală judeţeană se confruntă cu dificultăţi financiare, acumulând datorii din anii trecuţi. Ultimele cifre arătau că totalul creanţelor ajunseseră la nouă milioane de lei. (N. Bumbac)

Loading...

Scrie un comentariu

Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Anunţ Finanţe, 13 octombrie

Cu infuzie de moral, CNS Cetate speră la al doilea succes consecutiv

După victoria de marţi de pe terenul echipei clasate pe locul secund al seriei, CNS Cetate Deva speră ca în...

Autobergamo a debutat cu dreptul în UEFA Futsal Cup

Campioana României la futsal a început cu victorie grupa Main Round din UEFA Futsal Cup organizată la Deva, trecând cu...

Închide