Sport

Înfrângeri pe linie pentru handbalistele junioare din judeţ

Cele cinci grupări hunedorene participante în cadrul campionatului naţional de handbal pentru junioare au suferit înfrângeri în toate disputele jucate în ultima etapă. Cea mai bine clasată grupare din judeţ a rămas ACS „Traian Lalescu” Hunedoara, în timp ce CSŞ Hunedoara este singura fără punct acumulat în acest sezon.

Eşecuri în faţa trupelor din sudul ţării
În a doua etapă a seriei E din cadrul campionatului naţional de junioare II, CSŞ Petroşani a pierdut clar, scor 19-35, în faţa Chimiei Rm. Vâlcea, după o primă repriză în care a marcat doar patru goluri. În clasamentul seriei, trupa din Valea Jiului ocupă locul 5, cu un singur punct. În seria E a junioarelor III, CSŞ Petroşani a fost învinsă pe teren propriu, scor 22-35 (10-21), de HC Universitatea FEFS Craiova. În aceeaşi rundă, CSM „Mihai Viteazul” Vulcan a pierdut disputa din deplasare, scor 13-40 (4-25), cu CSŞ Drobeta Turnu Severin. În clasament, trupa din Petroşani ocupă locul 6 iar gruparea din Vulcan se situează pe 8.

„Traian Lalescu”, detronată de „Traian Vuia” Reşiţa
În seria G a campionatului naţional de junioare III, ACS „Traian Lalescu” Hunedoara a pierdut derbiul cu Liceul Teoretic „Traian Vuia” Reşiţa, scor 24-33 (15-19), căzând pe locul 5 al ierarhiei, cu 5 puncte. În schimb, CSŞ Hunedoara a rămas fără punct şi după duelul jucat şi pierdut în deplasare în faţa echipei Diniaşanca Diniaş, scor 20-25 (10-13). Hunedorencele încheie ierarhia în această serie, ocupând ultima poziţie. (Ovidiu Mănăstire)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Descoperă mai multe la Stiri si informatii din judetul Hunedoara. Mesagerul Hunedorean

Abonează-te acum ca să citești în continuare și să ai acces la întreaga arhivă.

Continuă lectura