Infractori prinşi în urma unor razii

Trei tineri cu vârste cuprinse între 17 şi 22 de ani riscă să fie arestaţi, după ce au furat aparatură foto şi video în valoare de peste 22.000 lei. Prejudiciul a fost recuperat doar în proporţie de 35 la sută.
Potrivit poliţiştilor, în urma unor acţiuni efectuate în Valea Jiului, au fost identificaţi autorii unui furt din locuinţă, comis în urmă cu câteva zile, în municipiul Lupeni. Se pare că hoţii au pătruns, prin forţarea ferestrei, în casa unui bărbat, de unde au furat aparatură foto şi video profesională, în valoare totală de 22.400 lei. Deşi autorii au fost prinşi la trei zile de la comiterea furtului, prejudiciul nu a fost recuperat nici pe jumătate.

Traficanţi de droguri condamnaţi, găsiţi şi închişi

Tot în cadrul unei razii, oamenii legii au mai prins un tânăr, în vârstă de 19 ani, care într-o noapte a lunii august a încercat să intre într-un apartament situat la parterul unui bloc, pe fereastră. A fost, însă, prins de proprietarul locuinţei, chiar când era cocoţat pe pervaz, dar a reuşit să fugă. De asemenea, două persoane condamnate pentru trafic de droguri au fost găsite şi trimise în spatele gratiilor, la Penitenciarul Bârcea Mare. Este vorba despre Andreea B., în vârstă de 23 de ani, şi de Claudiu P., de 27 de ani, ambii din Petroşani, care au de executat pedepse de 3,6, respectiv 5 ani de închisoare. (C. Ghenea)

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare