Individului-candidat Ovidiu Draia

În urma articolului „Lumea moare de foame iar Nistor plăteşte chermeze“, apărut în cotidianul „Mesagerul hunedorean”, din data de 23 noiembrie, în care individul-candidat Ovidiu Draia  aberează în spaţiul public, eu, deputatul Laurenţiu Nistor, fac următoarele precizări:
Fără să înţeleagă nimic din ceea ce înseamnă o campanie electorală şi îmbogăţit peste măsură, asemeni şefului său Dan Diaconescu, individul-candidat Ovidiu Draia s-a trezit vorbind, de la volanul maşinii sale de lux, despre sărăcie. Într-un delir al cuvintelor, acest personaj se arată îngrijorat de sărăcia oamenilor şi încearcă să arunce cu noroi în contracandidatul său Laurenţiu Nistor, uimit de faptul că acesta reuşeşte să organizeze spectacole pentru alegători.
Da, domnule Draia, eu, Laurenţiu Nistor, deputat în Parlamentul României, mi-aş dori să organizez astfel de spectacole pentru toţi cetăţenii Colegiului nr. 1 Brad-Valea Mureşului. Şi tu ar trebui să faci astfel de evenimente pe banii proprii, deoarece ai spus că ai bani destui şi că vrei ca oamenii să fie mai buni. Să îţi doreşti să te apropii de ei. Să le înţelegi tradiţiile şi obiceiurile. Bucuriile şi nevoile.
Deşi ai o vârstă la care ar trebui să ştii ce înseamnă respectul, nu reuşeşti să înţelegi că astfel de spectacole sunt o formă de respect faţă de oameni. Că prin astfel de spectacole, reuşesc să le aduc mângâiere acestor suflete umilite de Boc, Udrea, Băsescu sau Videanu. Te arăţi îngrijorat de faptul că în România este sărăcie, fără să sufli un cuvânt despre adevăraţii vinovaţi de situaţia gravă în care a ajuns ţara. Şi asta, pentru că tu, Ovidiu Draia ştii foarte bine că Partidul Poporului a negociat, o alianţă cu PDL şi Traian Băsescu, astfel că încerci să ascunzi gunoiul lor sub preş, aruncând cu noroi înspre candidaţii Uniunii Social Liberale. Aşa crezi tu că poţi câştiga voturi? Minţind? Jigneşti inteligenţa alegătorilor, domnule Draia, care, crede-mă, sunt mult mai bine informaţi şi mult mai inteligenţi decât crezi tu. Eşti asemenea şefului tău, care a făcut un adevărat circ din privatizarea Oltchim, încercând să profite de naivitatea unor oameni disperaţi. Asta numeşti tu politică? Să rupi afişe şi să arunci minciuni în spaţiul public?
Pentru că îţi înţeleg disperarea şi, din dorinţa de a te convinge că nu eşti pregătit pentru funcţia pe care o visezi, eu, deputatul Laurenţiu Nistor, te provoc la o confruntare televizată, în care îţi ofer posibilitatea să le demonstrezi oamenilor că ai habar despre economie, că ştii ce înseamnă iniţierea unei legi. Te chem să vorbim despre soluţii reale. Faţă în faţă, ca doi bărbaţi. Asta înseamnă adevărata politică domnule Draia!

Laurenţiu Nistor, deputat PSD în Colegiul Uninominal nr. 1 Brad-Valea Mureşului

2 comentarii la „Individului-candidat Ovidiu Draia

 • 26 noiembrie 2012 la 12:00
  Permalink

  Bai….’nea nistore!!! Ce Facusi ‘matale aici, pe romaneste se mai zice:”tziganie”!!! De asta probabil Pesedeul a facut alianta cu partidele “rromilor”!!!
  Dar asa e vorba vezi totdeauna ce face celalalt!
  S-auzim numai de bine…!!!
  🙂

 • 26 noiembrie 2012 la 21:02
  Permalink

  Bravo domnule deputat, i-ati lasat muti pe sustinatorii domnului Draia si a primarului Irimie Mihai care va tot acuzau ca nu a-ti facut nimic. Acesti drogati vroiau sa-si asume toate realizarile dumneavoastra.Dumnezeu sa va ajute , sa va dea sanatate si putere de munca in continuare

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Record de vizualizări pe Youtube

Recordul deţinut de către Justin Biber, cu piesa „Baby“, care a ajuns la aproape 805 milioane de vizualizări pe portalul...

Gura lumii 26.11.2012

Supărare mare pentru un candidat din regiunea cu lămpaşe, după ce i s-a aflat secretul murdar. Omul, fost demnitar într-o

Peste 1.000 de hunedoreni, înregistraţi cu infecţii respiratorii

Mulţi hunedoreni au ajuns la medic, după ce au răcit groaznic, în această perioadă.

Închide