Încurajaţi de băutură, descurajaţi de poliţişti

21 aprilie 2020 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

Dovadă de prostie pentru mai mulţi hunedoreni prinşi de poliţişti că au încălcat legea. Deşi toţi ştiau că şansele să fie descoperiţi sunt foarte mari, în condiţiile în care oraşele sunt pline de poliţişti, tot şi-au pus norocul la încercare.

Astfel, în prima zi de Paşti, poliţiştii au depistat în trafic un tânăr în vârstă de 24 de ani, din municipiul Hunedoara, care conducea un autoturism, deşi avea dreptul de a conduce suspendat, pentru abateri anterioare.
La Orăştie a fost depistat un alt bărbat de 46 de ani, care conducea un autoturism pe strada Gării, din localitate. Acesta a refuzat să sufle în ”fiolă” dar şi să se supună recoltării de probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Printre cei prinşi se află şi un adolescent de 15 ani, din Petrila. Minorul a furat cheile autoturismului din apartamentul în care locuieşte tatăl său, după care a plecat împreună cu un prieten. N-a reuşit să ajungă prea departe, fiind opriţi pe stradă de echipajul de poliţie.
Un bărbat de 54 de ani, din judeţul Timiş, a fost prins de un echipaj în Deva, pe strada Hărăului, iar în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că individul nu are permis de conducere, numărul de înmatriculare provizoriu al maşinii era expirat din luna iunie 2018, dar era şi băut. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat valoarea de 0,67 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
Pe de altă parte, poliţiştii din Şoimuş au fost nevoiţi să-l urmărească pe un şofer fugar care nu oprise la semnalele oamenilor legii. Aceştia au văzut un moped care circula pe D.J. 761, în satul Bălata, dar cel de pe motor, un minor de 17 ani, a refuzat să oprească. Poliţiştii l-au urmărit până în satul Şoimuş, unde adolescentul a ieşit de pe drum pe un teren arabil. ”Cel aflat pe moped a abandonat vehiculul condus şi a încercat să fugă, însă a fost prins şi imobilizat de poliţişti. Aceştia au stabilit că adolescentul de 17 ani, din municipiul Deva, nu posedă permis de conducere. Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de conducerea unui vehicul fără permis şi i-au aplicat tânărului o amendă contravenţională în cuantum de 3.000 de lei.
Alţi doi bărbaţi au fost prinşi, unul la Hunedoara iar celălalt la Vulcan, în neregulă. Primul avea o alcoolemie de 1,41 mg/l, alcool pur în aerul expirat, iar cel de-al doilea circula cu permisul suspendat.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Gura lumii, 22.04.2020

Vorbesc cârcotaşii prin târg că acum este un moment foarte bun pentru a face angajări la stat, s-a dat liber,...

Fotbal. Şomaj tehnic pentru sportivii de la CSM Jiul Petroşani

Începând cu data de 15 aprilie, toţi sportivii legitimaţi la CSM Jiul Petroşani beneficiază de şomaj tehnic, inclusiv echipa de...

Karatiştii de la CSM Petroşani fac antrenamente on line

Aflaţi acasă, în această perioadă deosebită, sportivii încearcă toate modalităţile de pregătire, pentru a face mişcare. Unii dintre sportivii din...

Închide