Inconştienţii de pe şosele

12 august 2019 | Adauga un comentariu | Publicat in: Eveniment

       Deşi poliţiştii au înteţit controalele pe drumurile judeţului pentru a-i depista şi opri pe cei care se urcă la volan sub influenţa alcoolului, numărul acestor inconştienţi în loc să scadă, parcă este în creştere.
Numai în ultimile trei zile poliţiştii hunedoreni au depistat şase persoane care conduceau autovehicule pe drumurile judeţului aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
Astfel, sâmbătă, 10 august, în jurul orei 09:20 (!?), un bărbat de 37 de ani, din comuna Veţel, conducea un autoturism prin Mintia, aflându-se sub influenţa alcoolului. Oprit de poliţişti şi testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,61 mg/l, alcool pur în aerul expirat. Mai mult, în urma verificărilor în baza de date, agenţii rutieri au constatat faptul că omul avea permisul de conducere suspendat din 6 iulie 2019.
Duminică, 11 august, trei indivizi au fost depistaţi băuţi la volan. În jurul orei 09:00 (deci, de dimineaţă), poliţiştii Formaţiunii Rutiere Brad au oprit în trafic un bărbat de 52 de ani, din comuna Luncoiu de Jos, care conducea un autoturism pe raza municipiului Brad. Aceasta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,85 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
Tot duminică, dar în jurul orei 19:30, poliţiştii rutieri au oprit în trafic, pe raza oraşului Petrila, autoturismul condus de un petroşenean de 37 de ani, cu privire la care au stabilit că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat. Deci, era beat criţă!
Şi în aceeaşi zi de duminică, dar în jurul orei 22:00, poliţiştii au depistat un bărbat de 37 de ani, din comuna Sîntămăria Orlea, care conducea un autoturism pe D.N. 66, în localitate, deşi era bine băut. Testat cu aparatul alcooltest, acesta a indicat valoarea de 1,07 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
Ieri, luni, 12 august, la o jumătate de oră după miezul nopţii (ora 00:30), poliţiştii au depistat, pe DJ 687 D (zona Cinciş), un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Boşorod, care conducea o autoutilitară fără a poseda permis de conducere. Şoferul a fost testat şi cu aparatul etilotest, care a indicat o concentraţie de 0,89 mg/l, alcool pur în aerul expirat.
Tot ieri, luni, dar în jurul orei 05:30, Poliţia municipiului Orăştie a fost sesizată că, în satul Pricaz, o persoană a lovit cu autoturismul un stâlp de electricitate, iar conducătorul auto pare a fi sub influenţa băuturilor alcoolice.
La faţa locului s-a deplasat un echipaj de poliţie, care a identificat autoturismul implicat în evenimentul rutier (fără victime), precum şi pe conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 33 de ani.
Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, care a indicat o valoare de 0,84 mg/l, alcool în aerul expirat. În urma verificărilor în baza de date, poliţiştii au stabilit faptul că bărbatul avea permisul de conducere anulat.(Mircea Crivăţ)

Loading...

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Citește articolul precedent:
Primarul Devei, Florin Oancea, susţine cu toată tăria funcţionarea Termocentralei Mintia

Primarul municipiului Deva, Florin Oancea, a declarat în repetate rânduri că susţine funcţionarea Termocentralei Mintia cu orice preţ. Şi, ca...

Gura lumii, 12.08.2019

Şeful unei instituţii din regiunea cu lămpaşe bate săptămânal drumul către centrul ţării, unde încearcă din răsputeri să-şi aranjeze un...

Bulină neagră, 12.08.2019

Mircea Hurubean, tânăr din Petroşani

Închide