Închisoare pentru că a condus beat şi fără permis

11 ianuarie 2018 | Adauga un comentariu | Publicat in: Actualitate

Maximilian Gânju

A provocat un accident cu victime, a condus beat şi fără permis şi a mai şi fugit de la locul faptei. Toate acestea i-au determinat pe magistraţi să-l condamne la închisoare şi la o amendă penală care s-ar putea transforma în 300 de zile de detenţie.

Un bărbat de 44 de ani, din Petroşani, care a provocat un teribil accident de circulaţie, în urma căruia o tânără de 19 ani a fost rănită, a fost găsit vinovat de Judecătoria Petroşani de trei capete de acuzare.
Adrian Radu a provocat un accident cu victime, anul trecut, după ce gonea pe o stradă din cartierul Aeroport, deşi nu avea permis şi era băut. Potrivit anchetatorilor, individul a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, condus de un tânăr în vârstă 26 de ani, din Petroşani. O pasageră de 19 ani aflată în maşina lovită de şoferul fără permis a fost rănită. Adrian Radu a fugit de la faţa locului şi a fost prins de poliţişti câteva ore mai târziu.
Procurorii din Petroşani l-au acuzat de conducere sub influenţa alcoolului, de conducere fără permis şi fugă de la locul accidentului. Pentru toate aceste învinuiri, judecătorii l-au condamnat la mai multe pedepse pe individ, însă sentinţa nu este definitivă şi a fost deja atacată.
Adrian Radu a primit o pedeapsă cu închisoarea de doi ani, dar şi o amendă penală de 3.100 lei. Pedeapsa din urmă, dacă nu este executată, se poate transforma în zile de detenţie, magistraţii stabilit că o zi de detenţie este egală cu suma de 10 lei din totalul de 3.100. Bărbatul mai trebuie să achite şi suma de 5.000 lei către tânăra rănită în accident dacă sentinţa va rămâne neschimbată în urma apelului.

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Vernisajul expoziţiei de pictură „Efemer”

Astăzi, de la ora 17.00, la Galeria de Artă „Forma” din Deva, va avea loc vernisajul expoziţiei personale de pictură...

O tânără care folosea metoda „accidentul”, reţinută de poliţişti

Tânără reţinută de poliţişti după ce a indus în eroare trei cetăţeni din Deva, pentru a obţine diferite sume de...

Direcţia Silvică Hunedoara a anulat o licitaţie pe motive de concurenţă neloială

Licitaţia organizată de Direcţia Silvică (DS) Hunedoara pentru serviciile de pază şi protecţie de la sediul instituţiei a fost anulată,...

Închide