Actualitate

Începe audierea martorilor propuşi de Berbeceanu

03 berbeceanuÎn 13 ianuarie, la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) va avea primul termen din acest an dosarul în care sunt judecaţi comisarul şef Traian Berbeceanu (foto), fostul şef al BCCO Alba, şi acuzatorii săi, Ioan Mureşan, Nicolaie Cean şi Alin Muntean.
Potrivit datelor de pe portalul instanţei, în acest an vor fi audiaţi martorii ceruţi de Berbeceanu, printre care se numără fosta şefă a DIICOT, Alina Bica, fostul şef al IGPR, în prezent ministrul Afacerilor Interne, Petre Tobă, dar şi alţi şefi de instituţii. Asta, după ce pe parcursul anului trecut au fost audiaţi aproximativ o 100 de martori care au fost propuşi de procurori dar şi de către acuzatorii lui Berbeceanu. (N.Bumbac)

5 comentarii la „Începe audierea martorilor propuşi de Berbeceanu

  • Sa te vad acu Berbecule. O sa ploua cu acuzatii grave asupra ta. La puscarie cu tine. Bulangiule.

  • FACETI AFIRMATII IN NUMELE VOSTRU NU VA DATI AICI NUMELE LU ALTII AVIZ ,,PERA,, DE MAI SUS NU EL SCRIE AICI LAM INTREBAT VA CHINUTI DEGEABA:)))))))))))

  • Incerci sa fraieresti lumea ba ,,Dan,,. Perasifon scrie si aici si la Diicot si la Politie. E u praduitor si un mincinos ordinar. Of am uitat: si un las. E mai fricos decit o femeie.s

  • Nu vonteaza cine scrie Dane…Diana are dreptate, Pera este un praduitor!

  • DIANA NU IAU APARAREA NIMANUI DAR SI LITERA,MARGAN,CEIA,NITU SI MULTI ALTII SUNT PRADUITORI SI SIFOANE EU SPUNEAM DOAR CA FACETI IMBARLIGTURI DEGEABA SI LOR NU LE PASA…..

Comenteaza

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.