Începe admiterea la Centrul Teritorial al ASE de la Deva

16 august 2017 | 1 Comentariu | Publicat in: Politica si administratie

Centrul Teritorial Deva al Academiei de Studii Economice (ASE) Bucureşti va avea două specializări: Management şi Contabilitate şi informatică de gestiune, iar înscrierile vor avea loc la începutul lunii septembrie. Reînfiinţarea acestui Centru Teritorial este trecută de către viceprimarul Devei, Răzvan Mareş (foto), la capitolul promisiunilor îndeplinite.
„ASE va începe, în curând, admiterea la Deva. Este o posibilitate pentru tinerii din municipiu să urmeze studiile universitare acasă, fără a fi nevoiţi să plece în marile centre. Pot spune că este o promisiune pe care am făcut-o în campanie, pe care am onorat-o”, a declarat Răzvan Mareş.
Admiterea la Centrul Teritorial al ASE de la Deva va avea loc între 6 – 8 septembrie şi 11 – 15 septembrie. În total au fost alocate 150 de locuri, câte 75 pentru fiecare specializare. Informaţii suplimentare despre condiţiile de admitere pot fi obţinute de pe pagina electronică a universităţii: www.ase.ro. Astăzi, la Deva, va fi prezent prof. univ. dr. Ioan Radu, din cadrul ASE Bucureşti, cel care va coordona Centrul Teritorial de la Deva. (N. Bumbac)

Loading...

Comentarii (1)

Trackback URL | Comments RSS Feed

  1. Andrei spune:

    Si domnul din poza este ceva rector la facultate sau….pentru ca :REClMA

Scrie un comentariu

stiri si ziare
Protected by Webpro.ro
Citește articolul precedent:
Iuliu Winkler: România trebuie să fie mai activă în dezbaterea despre viitorul UE 27

România trebuie să fie din ce în ce mai activă şi relevantă în dezbaterile despre viitorul UE 27 ce se...

CNS Cetate Deva şi-a aflat adversarii şi programul noului sezon

Gruparea din reşedinţa judeţului Hunedoara a fost repartizată în seria a IV-a a Ligii a III-a, aceeaşi în care a...

Bulina neagră, 16.08.2017

Adi Croitoru, directorul Direcţiei de Biodiversitate din Ministerul Mediului Pentru că a venit nepregătită să verifice existenţa liliecilor în peştera...

Închide